Jump to content

Mită cu bani din aur pentru a bloca cercetarea unui viol


dcp100168

Recommended Posts

(31 octombrie 2022)

Încercare de mituire cu bani din aur pentru a bloca cercetarea unui viol

O persoană din Galați a ajuns după gratii după ce a încercat să ofere mită câte o monedă din aur unor polițiști, pentru ca aceștia din urmă să efectueze într-un mod favorabil cercetările în cadrul unui dosar penal în care fiul persoanei în cauză este cercetat pentru săvârșirea unui viol.

Oamenii legii au anunțat ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție –  Serviciul Județean Anticorupție Galați și, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au organizat un flagrant.  

”În fapt, la data precizată, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că o persoană a promis oferirea unei sume de bani neprecizată pentru ca aceștia să efectueze cercetările penale într-un mod favorabil pentru fiului său, într-un dosar penal pe care cei doi polițiști îl au în instrumentare. În cauză, în data de 28.10.2022, a fost emisă ordonanța de reținere pentru o durată de 24 de ore și ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, informează anchetatorii gălățeni.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.