Jump to content

Au solicitat insolvența Combinatului Liberty Galați pentru a-şi recupera datoriile


dcp100168

Recommended Posts

Două companii au solicitat la tribunal insolvența Combinatului Liberty Galați

Potrivit datelor disponibile pe portalul instanțelor de judecată, două companii - UPSS SA Botoșani, respectiv, Forja Rotec SRL Buzău - au solicitat la Tribunalul Galați, în acțiuni separate, deschiderea procedurii insolvenței la adresa... Combinatului Liberty Galați.
Cele două dosare au fost înregistrate pe 19 octombrie, respectiv, 7 octombrie, primele ședințe în instanță privind cauzele respective fiind planificate pentru miercuri, 9 noiembrie.

La solicitarea unor cititori îngrijorați cu privire la situația combinatului, ne-am interesat să vedem cum stau lucrurile.
Astfel, am aflat că, în ultima perioadă, pe fondul destul de turbulent al mediului de afaceri, s-au înmulțit cazurile în care, chiar și pentru sume care nu reprezintă neapărat o miză foarte mare, fie și la întârzieri minore, sunt companii care folosesc o eventuală deschidere a procedurii de insolvență ca mijloc mai mult sau mai puțin justificat de presiune la adresa unor companii partenere.

Cert este că, în cazul celor două acțiuni în instanță deschise la adresa Liberty Galați, lucrurile sunt departe de a fi chiar atât de "dramatice" pe cât ar putea să pară la prima vedere.
"Gestionăm toate plățile către furnizori cât mai operativ și mai eficient posibil. Aceste plăți au fost efectuate și solicitările au fost retrase", a declarat pentru "Viața liberă" un purtător de cuvânt al companiei siderurgice.
Altfel spus, aceste dosare au rămas fără obiect. Potrivit procedurii legale, instanța va lua act de acest lucru și va dispune încetarea celor două acțiuni.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.