Jump to content

Un bărbat din Galaţi s-a aruncat de la etajul al patrulea


dcp100168

Recommended Posts

Un bărbat s-a aruncat de la etajul al patrulea

Dramaticul eveniment s-a petrecut în cursul dimernții de luni, 14 noiembrie, puțin după ora 7,00. O bărbat în vârstă de 38 de ani a căzut de la etajul al patrulrea al blocului în care locuiește, în zona ”Două Babe”. Trupul acestuia a fost observat de trecători, care au sunat alarmați la 112.

La fața locului au intervenit echipaje de salvare și polițiști.

Din câte se pare, bărbatul, căsătorit, nu ar fi avut probleme grave, nefiind cunoscut cu afecțiuni sau alte probleme care să îl determine să comită un astfel de gest. Polițiștii de la Secția 4 au deschis un dosar penal și vor face cercetări pentru ucidere din culpă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Bărbatul care s-a aruncat în gol era inginer navalist!
S-a aruncat în gol de la fereastra dormitorului de la etajul 4 al unui bloc din Galaţi şi şi-a găsit sfârşitul pe ciment. Este vorba despre un inginer navalist în vârstă de 38 de ani întors nu de multă vreme din Olanda unde lucra şi unde urma să se întoarcă în aceste zile. Avea doi copii de 2 şi 5 ani. Era agitat în această dimineaţă. Soţia şi-ar fi dus chiar la părinţi copiii până a se calma el. Vecinii nu prea pot bănui ce s-a întâmplat.

„El lucrează în străinătate, a fost plecat, vine la o lună, la două. În străinătate l-au trimis cu serviciul că era inginer. Nu ştiu ce a fost în casa lor, numai ei ştiu cum şi ce fel s-a întâmplat, nu ştie nimeni decât soţia lui că a fost în casă cu el. Era un băiat bun, liniştit, nu aveai treabă cu el, nu se certau, nu făceau scandal pe scară, dar uite că s-a întâmplat necazul. S-a aruncat, că dacă ar fi căzut, cădea pe lângă copaci, aşa parcă s-a aruncat în bazin. Păcat...”, spune un vecin.

Echipajele de salvare nu au mai avut cu ce să îl ajute. „S-a deplasat imediat la faţa locului un echipaj cu medicul de gardă şi a constatat că era vorba de un bărbat de 38 de ani care suferise o fractură deschisă de craniu cu pierdere de substanţă cerebrală, multiple traumatisme cu leziuni incompatibile cu viaţa, pacientul era decedat”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi.

Rămâne ca autopsia, inclusiv rezultatul testelor toxicologice să lămurească ce s-a întâmplat. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.