Jump to content

Digi modifică grila programelor TV pentru abonații gălățeni


dcp100168

Recommended Posts

Digi modifică grila programelor TV pentru abonații gălățeni

Abonații din Galați ai rețelei Digi sunt nevoiți să învețe noile poziții pe care se vor afla de acum înainte posturile TV favorite, după modificările anunțate de acest operator începând de luni, 14 noiembrie. „Ca urmare a unor modificări legislative, suntem obligați să modificăm din 14 noiembrie grila de programe TV recepționată prin serviciul de televiziune prin cablu în județul Galați. Ca urmare a acestei modificări, grila de programe retransmisă în format digital va avea o structură și o ordine a canalelor TV diferite față de grila anterioară aprobată de CNA”, este mesajul pe care Digi l-a transmis, prin e-mail, abonaților săi din Galați.

Noua grilă TV, cu schimbări substanțiale față de cea cu care abonații s-au obișnuit până acum, va fi valabilă, treptat, în toate județele.
Pentru clienții care dețin set-up-box-uri DIGI sau televizoare cu profil DIGI (în principal, modele produse începând cu anul 2014), reorganizarea canalelor TV în grilă se va realiza prin scanare automată, iar pentru cei care au televizoare fără profil DIGI sau mai vechi de anul 2014, va fi necesară o scanare manuală, se mai arată în mesajul citat.
Noua grilă a programelor Digi valabilă pentru abonații din Galați poate fi accesată la adresa www.digi.ro/grila

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.