Jump to content

Dealeri de canabis, reţinuţi la Costache Negri


dcp100168

Recommended Posts

Dealerii de canabis de la Costache Negri au fost reținuți în urma unui flagrant

Mai mulți tineri dintr-o comună din județul Galați au fost reținuți în urma unui flagrant în cursul căruia unul dintre ei a fost prins în timp ce vindea canabis unui client din oraș.

Tranzacția, care viza vânzarea a cinci grame de muguri, a fost surprinsă de ofițerii de la BCCO pe raza municipiului, cel reținut ințial, dealerul, fiind un tânăr de 28 de ani, din Costache Negri. Acesta nu făcea afaceri de unul singur, aveau să probeze anchetatorii, care au mers imediat, însoțiți de jandarmi, la Costache Negri, unde au percheziționat patru locații.

Alți trei tineri, consăteni cu primul, erau implicați în rețeaua care activa de circa șase luni.

”Din cercetări a rezultat că, din luna mai 2022 până în prezent, la diferite intervale de timp, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, toți din comuna Costache Negri, ar fi procurat, deținut, transportat și vândut, fără drept, diverse cantități de cannabis. În urma probatoriului administrat în cauză, trei dintre aceștia, printre care bărbatul depistat în flagrant delict și alți doi, de 20, respectiv 28 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore”, a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În urma perchezițiilor, ofițerii BCCO Galați au descoperit și ridicat aproximativ 20 de grame de cannabis și mai multe grindere pentru mărunțit.

Cei trei urmează a fie prezentați Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.