Jump to content

Judecătoria Tecuci își mută sediul


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Judecătoria Tecuci își mută sediul

Începând de luni, 21 noiembrie 2022, Judecătoria Tecuci își va desfășura activitatea într-un nou sediu, situat pe strada Carol I nr. 3, în zona supermarketului Kaufland, a anunțat Curtea de Apel Galați.

Mutarea este temporară și se datorează demarării lucrărilor de renovare ce vor fi efectuate la vechiul sediu, o clădire de patrimoniu, emblematică pentru muncipiul Tecuci. 
Monumentul istoric, construit în anul 1915, intră în reparații capitale începând de anul viitor.

”Mansarda neutilizată până acum va fi amenajată și transformată în spațiu de birouri, va fi instalat un ascensor cu pereți din sticlă care va deservi toate nivelurile, vor fi înlocuite ferestrele cu geamuri triple low-e cu tâmplărie din lemn triplu stratificat, se va reface pardoseala cu marmură și parchet de stejar, vor fi reamenajate băile cu gresie și faianță de cea mai bună calitate, se vor reface vitraliile, vor fi instalate panouri de prezentare, vor fi montate sisteme moderne antiincendiu și de alarmare, va fi instalat un sistem de ultimă generație de încălzire, răcire și ventilație cu ventiloconvectoare și perdele de aer și va fi instalat un generator electric de mare putere. La exterior, vor fi puse în valoare elementele decorative deosebit de frumoase ale clădirii”, se previzează într-un comunicat al Curții de Apel Galați, dat publicității vineri, 18 noiembrie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.