Jump to content

Gălăţean găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei


dcp100168

Recommended Posts

Bătrân din județul Galați, găsit de soția sa spânzurat într-o anexă a locuinţei lor

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din judeţul Galaţi, a fost găsit spânzurat – marţi – într-o anexă a locuinţei sale din localitatea Slobozia Conachi, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Galați.

Soția sa a fost cea care a sunat la 112, la fața locului fiind trimiși agenți de la Secţia 2 Poliţie Rurală Smârdan, dar și o ambulanță, echipajul medical al acesteia declarând decesul bărbatului.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma primelor verificări, au stabilit că bărbatul ar fi fost găsit de soţia sa, spânzurat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care a intervenit decesul bărbatului”, a declarat Gabriela Costin, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, citată de Agerpres.

gandul.ro

Un bărbat din județul Galați și-a pus capăt zilelor marți dimineață. Acesta a fost găsit fără suflare într-o anexă a gospodăriei sale chiar de partenera de viață. La fața locului a fost chemată ambulanța, însă manevrele de resuscitare efectuate personalul medical s-au dovedit a fi zadarnice.
Aceștia nu au mai putut decât să declare decesul bărbatului. „În cursul acestei zile, (marți, 22 noiembrie 2022), în jurul orei 10,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au fost sesizați despre faptul că, în aceeași dimineață, un bărbat, de 78 de ani, din localitatea Slobozia Conachi, a fost găsit decedat, într-o anexă a locuinței sale.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma primelor verificări, au stabilit că bărbatul ar fi fost găsit de soția sa, spânzurat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care a intervenit decesul bărbatului”, ne-a declarat comisar șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean Galați. Se pare că bărbatul ar fi comis gestul fatal pe fondul unei depresii de care suferea de o perioadă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.