Jump to content

Primarul vrea să scape de vagabonzii din oraş

Recommended Posts

Posted

Fără cerşetori?

Vagabonzii - afară!

* Nicolae îl aşteaptă pe Gâscă pentru începerea "cruciadei" anti‑boschetari * "Eu nu vreau să văd boschetari în oraş", spune primarul * Şi nici aurolacii nu se vor simţi prea bine...

Cerşetorii şi boschetarii nu vor fi amprentanţi, ca unii dintre românii de la Roma, ci vor fi expulzaţi. Aşa ne‑a asigurat primarul Dumitru Nicolae. Mai precis, vor fi trimişi acasă pentru că, este convins primarul, nici nu sunt din oraşul Galaţi.

Edilul şef spune că presa, "slabă de inimă", scrie despre cazuri sociale care impresionează cititorul, fără să ştie că în spate pot fi elemente antisociale, care fac viaţa grea vecinilor şi chiar poliţiştilor. Primarul a dat exemplul unei familii din Valea oraşului, care are la activ amenzi de 50.000 lei (500 milioane lei vechi!) pentru bătăi, scandaluri şi furturi.

Edilul şef ne‑a asigurat că lucrurile vor lua o cu totul altă întorsătură imediat ce fostul consilier judeţean Cristian Gâscă va susţine examenul pentru şefia Poliţiei Comunitare: "vom întreprinde măsuri foarte serioase". Adică: "Eu nu vreau să văd boschetari în oraş, nu vreau să văd cerşetori, nu vreau să văd aurolaci. Şi vom face toate eforturile pentru a rezolva această problemă!" Treabă simplă: "Vă spun eu că jumătate din cei care cerşesc în oraş nu‑s din Galaţi, n‑au ce căuta în Galaţi". Astfel de măsuri au mai fost luate până acum şi cu ajutorul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, dar primarul spune că, având atâtea atribuţii, pentru poliţişti eradicarea boschetarilor nu a fost o prioritate. L‑am întrebat pe primar dacă nu se teme că, duşi acasă cu duba, vagabonzii nu se vor întoarce cu primul microbuz, dar edilul mi‑a răspuns: "Eu nu cred că se va întâmpla aşa."

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=26059

Posted

1. Mi-am amintit o vorba care ne-o spunea invatatoarea: Di capra afara pe usa, ea intra pe geam. O dai afara pe geam intra pe usa din spate. Cam la fel si cu cerstorii. Pe o parte ii dai si pe alta intra.

Sa ii trimita la noi. Ca si asa avem destui si poate asa o sa inceapa sa faca Simionescu ceva in rivinta acesta :lol:

Ma intreb cum de babele astea care stau la cersit la orele dupa amiezii in caldura dogoritoare nu simt nici cel mai mic rau, iar mosii si pensionarii care au o pensie asigurata cinstit, ajung imediat pe mana doctorilor din cauza caniculei.

2. Ce nu a facut Cibu tot mandatul, a facut gerul de decembrie. Cativa boschetari s-au dus in lumea dreptilor datorita degeraturilor. Parca fiecare iarna si-a luat cate un tribut din randul lor.

Posted

Din cate stiu UE acorda fonduri ( bineinteles in baza unui proiect bine facut ) pentru diferite aspecte sociale ( cred ca axa2 ?? ).

E suficient ca un ONG sa prezinte o astfel de cerere, si s-ar putea crea structuri de primire si reintroducere a "boschetarilor" in circuitul social.

Acum depinde pe mana cui pica astfel de proiecte, ca stim cu totii ca foamea de bani e mare 8-)

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.