Sari la conținut

Un cunoscut pictor gălăţean trăiește pe străzi, din mila oamenilor


dcp100168

Postare recomandata

Un cunoscut pictor gălăţean trăiește pe străzi, din mila oamenilor

”Talent cu carul” sunt cuvintele pe care orice gălățean pasionat de artă, în special de pictură, le pronunță când aude numele ”Chibrit”. Costel Chibrit, pictorul ale cărui lucrări sunt în casele multor iubitori de frumos, tablouri scump cotate pe piață chiar și înainte de Revoluție, trăiește într-o mizerie de nedescris. Cel pentru al cărui penel se plăteau bani grei și luni de așteptare pentru un tablou, este acum un om al străzii, fără pensie, fără apropiați care să îl ajute și ignorat de trecătorii care văd în el un simplu sărman, pierdut în mizerie și neputință.

Cu două zile înainte de Crăciun, gălățenii care au trecut pe la intersecția străzilor Doja şi Nae Leonard au fost impresionați de un bărbat care trăiește sub scara unui imobil din zonă. Pe un ger cumplit, omul străzii își duce zilele sub cerul liber, primind mâncare de la trecătorii cu suflet mare. După ce și-a întemeiat o familie și a crescut doi copii, omul a ajuns să trăiască pe străzi. Deși are buletin și adresă de domiciliu, acesta povestește că soția lui a rămas în casă cu un alt bărbat, iar el a plecat să își caute rostul pe străzi. Nu vrea să își facă copiii de râs, deși, spune el, unul dintre ei este stabilit cu familia în București.

„Aveți cumva sarmale?”

Costinel Chibrit, născut pe 15 octombrie 1959, a lucrat la Șantierul Naval, la secția Velărie. Colegii spun despre el că era un foarte bun specialist și că își făcea cu mare responsabilitate treaba la locul de muncă. Cea mai mare pasiune a sa este pictatul. „Aș picta și acum, dar nu mai am nici culori și nici foi”, ne-a spus omul, cu regret în glas. Impresionați de faptul că în doar două zile va fi Crăciunul, sărbătoare care se celebrează de obicei alături de cei dragi, în mijlocul familiei, cetățenii din zonă ne-au rugat să îl ajutăm, măcar publicându-i povestea. Redactorii „Viața liberă” au ajuns în zona indicată și au descoperit «locuința» improvizată sub scară a lui nea Costinel. Învelit cu două plăpumi primite de la vecinii din blocurile din zonă, nea Costinel ne-a povestit drama prin care a trecut de-a lungul vieții. În momentul în care i-am spus că peste două zile este Crăciunul, nea Costinel ne-a întrebat dacă i-am adus sarmale.

Drum lung și anevoios

Pentru a ajuta o persoană care locuiește pe stradă să se integreze în societate și să beneficieze de adăpost trebuie parcurs un drum lung. Din păcate, ei sunt adesea luați de pe stradă de oamenii legii și de Ambulanță, sunt internați în centrele pentru persoane fără adăpost, însă unii pleacă și se întorc tot pe stradă. Nu există o lege care să îi poată obliga să rămână permanent în aceste centre, iar ei nu se regăsesc aici, pentru că, odată instituționalizați, sunt obligați să respecte niște reguli și mai ales să nu consume băuturi alcoolice. 

Poliția Locală ne-a sărit în ajutor

Alături de noi, în încercarea de a-l ajuta pe nea Costinel, s-a aflat și un echipaj de la Locală. Aceștia l-au preluat și l-au transportat într-un centru pentru persoanele fără adăpost din Galați. „În sezonul rece, una dintre prioritățile Poliției Locale Galați o reprezintă identificarea persoanelor fără adăpost și încredințarea acestora instituțiilor specializate, pentru acordarea ajutorului necesar și scoaterea din starea de pericol. Cei identificați într-o asemenea situație, având acordul lor, pot fi încredințați Centrului de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost sau se solicită internarea la Spitalul de Psihiatrie «Elisabeta Doamna», dacă se află în stare de ebrietate ori sub influența substanţelor toxice. În ultimele zile, polițiștii locali au încredințat Centrului de Urgență trei persoane, alte două refuzând internarea. A fost solicitat Ecosalul, pentru deratizarea zonei”, ne-a spus Aurelia Bogatu Matei, purtător de cuvânt la Poliția Locală Galați.

viata-libera.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

După sărbători în spital, pictorul Chibrit ar putea avea o soartă mai bună

Soarta pictorului gălățean Costel Chibrit, relatată de cotidianul „Viața liberă” în ediția din 23 decembrie 2022, s-ar putea schimba în bine. Impresionați de povestea lui, numeroși gălățeni s-au oferit să ajute. Dar cel mai important sprijin ar putea veni din partea Primăriei comunei Oancea, localitate în care pictorul ajuns pe străzi ar putea începe o nouă viață, într-o cameră cu toate utilitățile.

„Un cunoscut pictor gălăţean trăiește pe străzi, din mila oamenilor” era titlul articolului publicat în ediția din 23 decembrie a ziarului „Viața liberă”, poveste care a ajuns la inimile gălățenilor și nu numai. Reamintim faptul că demersul nostru a pornit de la o sesizare a cetățenilor impresionați de faptul că, la intersecția străzilor Gheorghe Doja şi Nae Leonard, locuiește, sub scara unui imobil, un bărbat. L-am căutat, l-am găsit, am aflat cine este și ce poveste uimitoare are. Costel Chibrit, pictorul ale cărui lucrări sunt în casele multor iubitori de frumos, tablouri scump cotate pe piață chiar și înainte de Revoluție, trăia într-o mizerie de nedescris. Cel pentru al cărui penel se plăteau bani grei și luni de așteptare pentru un tablou ajunsese un om al străzii, fără pensie, fără apropiați care să îl ajute și ignorat de trecătorii care vedeau în el un simplu sărman, pierdut în mizerie și neputință. L-am convins, cu ajutorul Poliției Locale și al Ambulanței să accepte ajutorul.

Așa se face că gălățeanul a petrecut Sărbătorile în Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” Galați, unde a fost internat pentru investigații medicale. Se află și acum la Secția II, sub atenta îngrijire a medicului specialist Ionuț Dragoș Rădulescu. Medicul curant ne-a declarat că pacientul primește, din punct de vedere medical, toate îngrijirile de care are nevoie, dar că, imediat după ce va fi externat, acesta va trebui să meargă într-un loc sigur, unde să se gospodărească, pentru a nu se întoarce în stradă. După un Crăciun cu hrană, căldură, curățenie, îngrijire și tratament medical, soarta pictorului s-ar putea schimba total în bine.

Impresionați de povestea omului rămas fără adăpost, gălățenii s-au interesat de soarta lui și ne-au trimis numeroase mesaje pe adresa redacției. Un mesaj plin de speranță am primit din partea primarului comunei Oancea, județul Galați, Victor Chiriloaie. Acesta a publicat pe site-ul ziarului nostru, la articolul despre Costel Chibrit, un comentariu încurajator. „Revin cu oferta comunei Oancea, anume: oferim o cameră în fostul cămin de bătrâni, televizor, căldură, baie, curățenie gratis acestui OM. Cheltuielile vor fi suportate de personalul primăriei. Am să merg să-l caut personal în zilele următoare”.

Contactat telefonic de noi, primarul și-a reiterat promisiunea și ne-a declarat: „Am vorbit cu colegii mei consilieri și îi putem oferi domnului Chibrit o cameră în fostul cămin de bătrâni din comună, în condițiile pe care le-am scris în mesaj”. Costel Chibrit, pe care l-am vizitat la spital joi, 29 decembrie, s-a arătat încântat de șansa de a locui în condiții civilizate și nerăbdător să poată picta din nou.

Cel mai probabil va fi externat pe 3 ianuarie 2023 și ar avea nevoie de haine și obiecte de igienă personală, pentru că nu are decât pijamalele primite la spital. Cine dorește să îl ajute este rugat să ne contacteze pe adresa de email a redacției, redactie@viata-libera.ro.

viata-libera.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Primarul din Oancea l-a primit pe pictorul Chibrit în casă nouă

Pictorul gălățean Costinel (Costel) Chibrit, a cărui poveste de viață a fost pe larg relatată de ”Viața liberă”, a început o viață nouă în comuna Oancea, județul Galați. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul edilului comunei gălățene, Victor Chiriloaie. Impresionat de drama prin care fostul pictor trece și de faptul că acesta este nevoit să doarmă în stradă, sub cerul liber, și să trăiască din mila trecătorilor, primarul i-a oferit adăpost și hrană în căminul de bătrâni din comuna pe care o administrează.

Promisiune îndeplinită

Așa cum era stabilit, marți, 3 ianuarie, o mașină aparținând Primăriei Oancea a ajuns în curtea Spitalului „Elisabeta Doamna” din Galați, unde pictorul Chibrit se afla internat și l-a preluat spre noua locație. După circa 50 de minute, Costel Chibrit ajungea în locația unde va locui, sperăm noi, cât mai mult. Redactorii ”Viața liberă” l-au însoțit pe acesta la destinație, unde îl aștepta Victor Chiriloaie.

"Ne bucurăm că a ajuns la noi. Vom face totul ca să se simtă aici ca acasă la dumnealui. În cameră are tot ce îi trebuie, lenjerie curată, televizor, masă, scaune, pat, veselă și chiar baie amenajată cu tot ceea ce este necesar. Oaspetele nostru se poate plimba, are acces în curte și, momentan, îi vom asigura și hrana de care are nevoie. O să vină cineva să îi gătească, să aibă la prânz două feluri de mâncare gătită", ne-a declarat primarul.

După ce a „inspectat” noua casă și a făcut cunoștință cu cei care s-au mobilizat pentru a-l primi cum se cuvine, Chibrit, vizibil emoționat, a intrat în camera sa, pentru a se reface după spitalizare. „Este foarte bine aici. Mă uit în jur și văd că nu îmi lipsește nimic. O să mă pun pe picioare în câteva zile,” a spus pictorul.

Are în continuare nevoie de ajutorul semenilor

Redacția „Viața liberă” le mulțumește tuturor celor care au răspuns, într-un fel sau altul, campaniei noastre de a-l ajuta pe omul rămas fără adăpost. Ne exprimăm admirația față de medicul curant care l-a îngrijit în spital, dr. Ionuț Rădulescu, și față de personalul din unitatea spitalicească, ce a depus eforturi pentru salvarea acestuia.

Deși aparent viața lui Costel Chibrit pare să o fi luat pe un făgaș normal, trebuie menționat faptul că el are în continuare nevoie de ajutor. Cei care doresc să ia legătura cu pictorul o pot face telefonic, la numărul 0236.343.053.

Din păcate, starea de sănătate a lui Chibrit nu este una favorabilă. Deși în adăpostul de la Oancea omul are toate condițiile, iar reprezentanții Primăriei îi asigură permanent hrană caldă și îngrijirea corespunzătoare, acesta trebuie totuși instituționalizat, ca să beneficieze de asistență medicală permanentă.

Demersurile "Vieții libere" de a-i găsi un rost pentru un trai relativ decent nu se opresc aici. Am încercat pe nenumărate căi să luăm legătura cu familia, pentru a lămuri unele aspecte privind situaţia curentă a acestuia, din păcate, fără succes momentan.

viata-libera.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Suferind şi afectat de traiul în stradă, pictorul Chibrit nu se poate gospodări singur

După trei zile de viețuire în fostul cămin de bătrâni din Oancea, bărbatul fără adăpost din Galați, a cărui poveste de viață a ținut primele pagini ale ziarelor, are nevoie de asistență medicală permanentă, nu doar de un acoperiș deasupra capului.

Intenția primarului comunei Oancea este demnă de toată lauda. Edilul, care a făcut tot ce a depins de el pentru a-i veni în ajutor omului fără adăpost, s-a dovedit incapabil să îl mai găzduiască pe Chibrit, pe care, după prima noapte, l-a găsit dormind afară, pe prispă, sub cerul liber, și nu în patul camerei în care era găzduit. Acest lucru ne-a făcut să înțelegem faptul că viața lui Costinel Chibrit este în continuare în pericol și că soluția optimă ar fi instituționalizarea lui într-un centru de îngrijire paleativă, care să răspundă nevoilor acestuia pentru supraviețuire. 

Din păcate, însă, traiul pe stradă, hrana primită din mila oamenilor, gerul îndurat și chiar lipsa „căldurii” pe care oricine o primește în sânul familiei, l-au transformat pe fostul pictor într-un om vulnerabil, care se mișcă destul de greu și are nevoie de supraveghere medicală. Din acest motiv, pentru Chibrit, traiul independent și autogospodărirea nu pot fi luate în calcul.

„Viața liberă” a început demersurile pentru ajutorarea pictorului Chibrit, încă din momentul în care, la redacție, ni s-a semnalat prezența lui în stradă. Am urmărit evoluția lui medicală și l-am vizitat la unitatea spitalicească unde a fost internat, am deschis o campanie de strângere de ajutoare pentru acesta, l-am însoțit la Oancea, acolo unde a fost cazat imediat după externare și am încercat permanent să găsim o soluție pentru instituționalizarea lui, apelând la majoritatea instituțiilor care au în atribuții și protejarea persoanelor fără adăpost din Galați.

Nu ne dăm bătuți și suntem convinși că o soluție va fi găsită, iar situația va fi soluționată favorabil, cu sprijinul autorităților. Continuăm să căutăm o cale legală pentru a-i veni în ajutor acestui om greu încercat, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în plină iarnă.

Facem apel şi la rudele acestuia să ne contacteze pe adresa redactie@viata-libera.ro. Orice informație suplimentară referitoare la Costinel Chibrit ne poate fi de folos pentru a reuși finalizarea demersurilor începute.

viata-libera.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pictorul Chibrit a ajuns într-o nouă locuință, la Tg. Bujor

Povestea pictorului Cost(in)el Chibrit a ajuns la final și are un deznodământ fericit. După ce am încercat pe toate căile să găsim o soluție pentru ca omul să nu se mai întoarcă pe stradă și am bătut la toate ușile instituțiilor locale gălățene, soluția salvatoare a venit din partea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Galați.

Cu sprijinul acesteia, fostul pictor Chibrit a ajuns să locuiască într-o cameră a căminului complex de locuințe protejate pentru persoane vârstnice "Sfântul Nicolae" din Târgu Bujor.

Primarul comunei Oancea, Victor Chiriloaie, a facilitat transportarea acestuia spre noua unitate de cazare, astfel încât bărbatul de 63 de ani, rămas pe drumuri, poate acum răsufla ușurat.

Un drum lung și anevoios

Cu doar două zile înainte de Crăciun, la redacția "Vieții libere" ne-au ajuns informații conform cărora un bărbat riscă să își găsească sfârșitul sub scările unei clădiri din oraș, unde se adăpostea. Impresionați de situația omului, care a muncit, a avut o familie și are doi copii, l-am căutat pentru a încerca să-l ajutăm.

Am solicitat sprijinul Poliției Locale și astfel Chibrit a ajuns la spital, unde a rămas internat până după Anul Nou.

Așa cum era firesc, am făcut publică povestea tristă a omului, în speranța că rude sau membri ai familiei se vor interesa de el. Nu s-a întâmplat acest lucru, însă am fost impresionați de numărul mare de gălățeni care ne-au contactat telefonic sau pe pagina de internet a ziarului și s-au oferit să ajute.

La sfârșitul perioadei de spitalizare, Costinel Chibrit a ajuns, prin bunăvoința primarului Victor Chiriloaie, în comuna Oancea. Așa cum am prezentat în numerele trecute ale "Vieții libere", fostul pictor nu s-a putut însă gospodări singur, astfel că demersurile noastre au continuat, pentru a încerca instituționalizarea lui, deoarece starea sa actuală de sănătate impune tratament medical permanent și supraveghere de specialitate.

Cei care au înțeles gravitatea situației și au empatizat cu suferința omului străzii au fost reprezentanții DGASPC Galați, care ne-au sărit în ajutor și cu sprijinul cărora am reușit să îi găsim un loc la un cămin de locuințe protejate pentru persoane vârstnice din Târgu Bujor. Reprezentanții instituției ne-au spus că pictorul Chibrit va avea aici asigurată asistență medicală permanentă, hrană, căldură, socializare și un trai decent. Pentru a respecta intimitatea bătrânilor cazați aici și a familiilor acestora, nu vom face publice detalii suplimentare.

Menționăm faptul că ne vom interesa periodic despre starea de sănătate a fostului pictor gălățean. Campania de strângere de ajutoare pentru el va continua prin intermediul "Vieții libere", astfel că toți cei ce doresc să îi ofere câte ceva o pot face contactându-ne pe adresa de e-mail a redacției.

viata-libera.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce spune Valentin Chibrit despre tatăl său, ajuns om al străzii. „A jucat de o manieră anapoda «Jocul numit Viață»”

Costinel Chibrit, pictorul gălățean ajuns om al străzii, dar a cărui soartă s-a schimbat după ce a ajuns să locuiască într-un cămin pentru persoane vârstnice din Târgu Bujor, a stârnit opinii diferite în rândul gălățenilor. Pentru unii, a rămas un om al străzii așa cum sunt destui în Galați, pentru alții a devenit o emblemă a unui sistem administrativ indiferent și plin de lacune legislative.

Nu puțini sunt însă cei care s-au întrebat de ce familia a permis ca omul să ajungă pe străzi, la mila publică. În acest articol, vom încerca să arătăm cum explică membrii familiei sale situația pentru care Costinel Chibrit a pierdut statutul pe care îl avea în societate. Un amplu mesaj ne-a sosit la redacție din partea fiului său, Valentin Chibrit, și am decis să publicăm cele mai relevante pasaje din povestea tulburătoare care ne-a fost împărtășită.

"Viața liberă" a publicat pe larg povestea lui Costinel Chibrit, un om năpăstuit, care a fost ajutat să se reintegreze în societate și să ducă un trai decent. Nu am făcut-o pentru a-l transforma în "vedetă de presă", ci doar pentru că am empatizat cu suferința omului, ajuns la bătrânețe să trăiască pe stradă, sub cerul liber, din mila trecătorilor. După ce am făcut publice informații privitoare la locul unde acesta a fost cazat, membrii familiei sale au răspuns apelurilor noastre de a fi contactați. S-au interesat cum îl pot ajuta pe viitor, dar ne-au explicat și lucruri neștiute din viața de familie a lui Costinel Chibrit.

"Nu-l pot percepe ca tată"

Valentin Chibrit este fiul lui Costinel. Valentin a moștenit talentul tatălui său și a devenit un caricaturist renumit. Cei doi nu au avut, însă, o relație adevărată și normală tată-fiu. După ce a aflat din presă că tatăl său biologic trece prin momente grele, caricaturistul a sunat la redacția "Vieții libere" și ne-a povestit crâmpeie din viața lui Chibrit-tatăl, care a ales să își trăiască viața pe străzi, renunțând de bunăvoie la traiul în familie.

"Chiar dacă îi port numele și ADN-ul, nu-l pot percepe ca tată, de vreme ce, de la vârsta de trei ani, el a plecat din viața mea și a mamei mele. De la acel moment încoace, eu am fost susținut, hrănit și educat de un tată adoptiv, un om corect și familist, pe numele lui Bâzu Florică, marinar pe nave rapide pe Dunăre. Din povestirile mamei mele, Chibrit Costinel a avut un moment de onestitate la judecătorie, în momentul divorțului lor, când a recunoscut că nu crede că va putea asigura constant o pensie alimentară. Așa că a acceptat propunerea mamei mele de a nu mă contacta/deruta până voi fi împlinit 18 ani, ea promițându-i că, în schimbul acestui târg, nu îi va solicita lui Chibrit niciun ajutor financiar pentru creșterea și educarea mea.

În jurul acelei vârste și mai apoi de încă două, trei ori au mai existat întâlniri scurte și stângace cu Costinel Chibrit. Sper, astfel, să fiu înțeles când spun că situația lui actuală mă impresionează cam la fel de mult cât cea a unui oricare alt bătrân aflat într-o situație asemănătoare.

De curând, într-o vizită prin Galați, ne-am întâlnit întâmplător (eu și soția mea) pe stradă cu Costinel și am încercat să-l ascultăm și să înțelegem și situația lui, și pe el. Noi aveam descrierile celor care l-au întâlnit. Așa că acestea, coroborate cu observațiile noastre, au pictat un destin asumat de «om al străzii», care chiar dacă arăta urât pentru noi, cei din exterior, nu poate fi ajutat decât cu sprijin profesional. E greu de înțeles și acceptat, dar se pare că libertatea, care vine cu toate elementele deranjante, este ceea ce a urmărit Costinel toată viața. Ideea de familie, apartament cu ușa închisă, taxe și obligații cu aer social nu i se potrivesc deloc", ne-a declarat Valentin Chibrit.

"Cu sora mea vitregă am o relație cordială"

Caricaturistul ne-a relatat faptul că divorțul mamei lui de pictorul Chibrit i-a adus acestuia o nouă șansă la o viață de familie, pe care însă Costinel a irosit-o din nou. "Costinel are și o fiică, rezultată dintr-o căsătorie ulterioară. Cu Alina, sora mea vitregă, am o relație cordială și încărcată de respect. Din câte am auzit și observat, ea l-a ajutat cu bani ori de câte ori acesta o vizita la sediul unde ea încerca din greu să pună o mică afacere pe picioare. Știu că la un moment dat i-a cumpărat o garsonieră pentru a-i oferi un spațiu confortabil și curat. În acest spațiu el nu a reușit să se integreze și a ales, din nou, viața «boemă», a străzilor", a mai spus Valentin Chibrit.

Donații pentru noua "casă" a tatălui său

Deși Valentin Chibrit a copilărit și crescut fără a se bucura de grija și protecția tatălui, ajuns acum la maturitate, are puterea de a vorbi despre iertarea părintelui său. Mai mult, artistul pregătește o expoziție cu vânzare a caricaturilor sale la București, iar banii strânși vor fi redirecționați spre căminul unde în prezent Costinel Chibrit este cazat și beneficiază de asistență medicală și psihologică, hrană, căldură și condiții decente de viață.

"După ce am aflat din articolul «Vieții libere» că a fost relocat de la Oancea la Căminul Complex de Locuințe Protejate pentru Persoane Vârstnice «Sf. Nicolae» de la Târgul Bujor, am sunat să aflu dacă reușește să se integreze într-un sistem organizat. Angajații centrului mi-au subliniat faptul că există și un cadru socio-comunitar prin prezența altor bătrâni, care-l pot ajuta să înțeleagă că nu e singurul care a jucat de o manieră anapoda «Jocul numit Viață». În conversația telefonică cu acești oameni minunați am fost impresionat și am promis că voi vizita personal și voi dona centrului o lucrare înrămată de-a mea, lucrată în tehnica ulei pe pânză. De asemenea, pentru asigurarea condițiilor de trai și de tratament necesare pentru întreținerea lui Costinel Chibrit, Direcția de Asistență Socială Galați a început întocmirea dosarului de pensie și stabilirea condiției de asigurat de sănătate, pentru că o parte din cheltuieli - conform procedurilor - ar trebui să fie acoperite din pensie. Dificultatea este dată de faptul că pictorul nostru nu a mai muncit cu înregistrare în sistemul de stat de aproximativ 25 de ani; anii munciți sunt puțini, dispersați, neînregistrați și fără cotizare la sistemul de pensii. Am vorbit și cu sora mea Alina și am făcut un pact verbal că vom încerca să-i ajutăm discret și tacit pe cei care l-au luat sub aripa lor.

Împreună cu soția mea vom declanșa o campanie prin care vom publica pe canalele noastre social-media un set de lucrări de-ale mele, în general portrete și caricaturi cu personalități naționale și internaționale, pe care oamenii le vor putea plăti către un cont de donații sau de stat", a mărturisit acesta.

Caricaturistul gălățean le mulțumește tuturor celor care l-au susținut, tratat și ajutat pe pictorul Costinel Chibrit, atunci când acesta se afla pe stradă.

"Viața liberă" va continua campania de strângere de donații pentru pictorul Chibrit. Mai mult, pentru că la centru va  beneficia de terapie prin artă, vom încerca să îi trimitem lui Chibrit Costinel materialele necesare pentru pictură.

Pentru că numeroși cititori ai "Vieții libere" și-au exprimat dorința de a vedea câteva dintre tablourile care poartă semnătura lui Costinel Chibrit, vom publica fotografiile unor picturi din anul 1992, imagini care ne-au parvenit prin bunăvoința unor gălățeni în ale căror case sunt expuse aceste lucrări. Rugăm gălățenii care au acasă lucrări ale sale să ne transmită imagini cu acestea, pe adresa redactie@viata-libera.ro.

viata-libera.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creați un cont sau conectați-vă pentru a comenta

Trebuie să fiți membru al comunității pentru a putea adăuga comentarii.

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un cont nou

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații importante

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare sigură, folosim module cookies. Dacă folosiți acest site, ne permiteți să colectam informații prin intermediul modulelor cookie. Puteți modifica setările cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe acest site confirmați acceptarea utilizării fișierelor cookie conform Politicii de utilizare a cookie.