Jump to content

Finkelstain mai vrea un mandat

Recommended Posts

Posted

Finkelstain mai vrea un mandat

Eduard Finkelstain, primarul în exerciţiul al municipiului Tecuci, a anunţat că în 2009 va candida pentru încă un mandat, deoarece crede cu fermitate că mai are multe de oferit tecucenilor. "Nu vreau să fiu primar pentru a mă împlini material. Am realizat asta încă înainte de a ajunge la Primărie. Vreau să continui proiectele publice pe care le‑am început şi să pun la punct noi proiecte edilitare. Chiar dacă am avut în acest mandat o perioadă foarte grea - inundaţii, falimentul societăţii de termoficare şi altele - consider că Tecuciul a progresat în ansamblu. Cred că pentru a obţine încrederea tecucenilor pentru următorul mandat mă recomandă trei lucruri: experienţa acumulată, faptul că am obţinut un titlu de master în administraţie ‑ deci sunt primar cu diplomă ‑ şi ambiţia de a face ceva pentru oraşul în care trăiesc", a declarat Finkelstain.

Posted

Tecucenii sunt scarbiti de aroganta politicienilor

AROGANTA - Purtare obraznica si sfidatoare

…este cuvantul, (starea) care caracterizeaza cel mai bine clasa politica tecuceana.

Desigur, nu-i putem baga pe toti in aceeasi oala, dar exceptiile sunt putine.

Nu cred ca exista partid politic care sa nu se ‘’mandreasca’’ cu un membru (cel putin) ce indeplineste aceasta caracterista - aroganTa, deseori confundabila cu nesimtirea.

Cand e campanie electorala toti sunt umili, strang mainile cetatenilor cu caldura, isi scot din garaj masinile vechi - ca sa dea bine in fata electoratului, dar adevarata fata si-o arata dupa.

Nici primarul orasului nostru nu se dezice de aceasta ‘’calitate”. Ba din contra. Se afla in topul celor mai aroganti politicieni tecuceni.

Si nu o spunem numai noi, ci si cetatenii care recunosc ca au fost inselati de vorbele dulci pe care dom` primar le rostea cu mare patos.

Astept inceperea (oficiala) a campaniei electorale si astept sa vad schimbarea la fata a politicienilor nostri.

Multi au inceput sa iasa mai des la cumparaturi prin piata, pentru ca baia de multime face bine oricarui candidat la fotoliu de primar: altii au inceput sa tina cura de slabire, sa mearga la sala, sa-si ‘’perie mustatile’’ pentru ca tineretea le-a ramas singurul atu.

Maria Ilie, 60 ani, pensionara: ”Nu am vazut nici macar aroganta, pentru ca nu l-am vazut sa se implice in ceva. Pe noi pensionarii nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ma refer la bani, dar sa faca si el un club, un magazin cu reduceri…asa ca pentru buzunarele noastre. N-avem nevoie sa fie frumos si cu burta mare…vrem sa faca ceva bun…ce este acum este facut de altii, sa vedem ce face el.”

Liliana Chirila, 50 de ani: ”Nu stiu daca e arogant…depinde si din ce punct de vedere privesti.”

Elena Ionescu, 64 de ani, pensionara: ”Mie nu mi-a placut de el nici la inundatii. Zicea ca are materialele alea pentru sinistrati, dar asteapta lista de nu stiu unde… Au fost numai promisiuni. Ei, promisiunile nu tin de cald si nici de foame. Eu am trait printre evrei si cunosc materialul…”

Daniela Mihai, 40 ani, ajutor casa de amanet: ”Ce sa va spun…nu prea am avut legatura cu el, nu am fost nici in audienta la el, dar sper sa nu intreaca masura. Am auzit multe despre el si mai multe lucruri rele decat bune.”

Gheorghe Panaite, pensionar: ”Nu am vorbit niciodata cu el, dar l-am vazut ca e cam ingamfat…ar trebui sa-i treaca cat mai repede pentru ca se apropie alegerile. O sa vrea, cred, sa fie iar primar, ca e cald scaunul…”

Maria Popa, 62 de ani, pensionara: ”Nu doar arogant, ci si neserviabil, de negasit…etc. E dureros cum a tratat inundatiile, ar fi trebuit sa se implice mai mult, nu sa-i lase pe functionarii din primarie sa faca ce vor cu acele ajutoare. Pacat de el…parea un baiat bun! M-a dezamagit!”

Ana Iosif, 71 de ani, pensionara: ”Mie mi-a placut de gestul pe care l-a facut dand celor ce au implinit 50 de ani de casnicie cate 200 de lei, mi-a dat si mie, recunosc. In rest….nu prea am ce sa spun. Poate a incercat sa ne cumpere…”

Alexandrina Stancule, pensionara: ”Dom’le, primarul asta ar trebui sa mai lase nasu’ jos si sa fie mai aproape de noi cetatenii. Sa vina in ajutorul nostru, a pensionarilor si a celor ce ii cer orice fel ajutor…si mi-as dori sa nu mai stam atata la coada la audiente, iar el sa primeasca intai cunoscutii”

Ileana Tanase, 56 ani, pensionara: ”Din cate stiu eu este foarte increzut.Am auzit de la foarte multi. Eu nu am avut probleme cu el, dar nu asa trebuie sa fie un primar care-si respecta orasul si cetatenii acestuia”

http://www.ziarulsemnal.ro/?p=138

Posted

Doamna Elena Ionescu(cu 4 ani mai mare decat mine) spune:..."Eu am trait printre evrei si cunosc materialul..."

Cineva pote sa-mi explice mai pe larg,la ce se refera doamna? :oops:

• 1 month later...
Posted

Finkelstain e un autosuficient si dezinteresat de problemele tecucenilor,sau un burtos apatic,placid caruia nu-i pasa decat de propriul stomac, buzunar,se misca in reluare de felul lui

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.