Jump to content

Deszăpezirea 2022-2023, la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Autorităţile susţin că se intervine pentru deszăpezire, gălăţenii acuză că nu

Cele mai multe dintre străzile oraşului, inclusiv arterele principale, par să nu fi fost străbătute de vreun utilaj de deszăpezire şi cu atât mai puţin să fi avut parte de material antiderapant. Mai mult, în jurul orei 18,15, un troleibuz a derapat în zona staţiei „Parcare Bănci” de pe strada Brăilei, iar şoferului i-au trebuit câteva minute să se poată redresa şi continua cursa. Cu toate acestea, autorităţile ne-au asigurat că se intervine pentru deszăpezire.

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că pe parcursul acestei zile echipele Ecosal au intervenit cu 13 utilaje pentru împrăștierea de material antiderapant, atât pe străzi, cât și pe trotuare. S-au folosit astfel 170 tone de sare, începând de la ora 8,00 și până acum.

„De asemenea, la această oră se acționează cu 12 tractoare cu perie și 10 sărărițe. Se va interveni în continuare în funcție de evoluția fenomenelor meteo”, dă asigurări Primăria.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Un autocar s-a răsturnat în nordul județului Galați. Cel puțin trei persoane sunt rănite

Cel puțin trei persoane au fost rănite după ce autocarul în care se aflau a derapat și s-a răsturnat pe DE 581, la Berheci.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în condițiile în care în nordul județului viscolește puuternic, iar șoferii, în special cei de pe vehicule mari sau transport pesoane au fost sfătuiți să nu plece la drum.

La fața locului au fost trimise o autospecială a ISU Galați, echipajul de descarcerare și echipajul SMURD tip B de la Detașamentul de Pompieri Tecuci.

Potrivit primelor informații, în autocar se aflau opt cetățeni din Republica Moldova. Cei trei răniți sunt în afara pericolului și vor fi evaluați de medici. 

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Zeci de mașini sunt blocate în județ. Situația drumurilor pe care se circulă greu

Potrivit situației operative transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați, 11 este numărul total al drumurilor pe care se circulă cu maximă dificultate din cauza condițiilor meteo. Din cauza stratului de zăpadă și viscolului, traficul rutier este îngreunat mai cu seamă pe DN 25, îndeosebi între Tudor Vladimirescu și Vameș, dar și între Drăgănești și Tecuci. Pe DN 24 D, probleme sunt pe segmentele cuprinse între Cuca și Băleni, Vârlezi și Bălăbănești și pe segmentul Tulucești-Foltești-Oancea.

Situația drumurilor județene pe care se circulă restricționat este următoarea: 

DJ 251 Galați - Tecuci

DJ 254 Ivești - Grivița

DJ 252 Barcea - Buciumeni

DJ 255 Pechea - Rediu

DJ 251G Valea Mărului - Vârlezi

DJ 251C Valea Mărului - Smulţi

DJ 242B Berești – Tg. Bujor

DJ 252G – Țepu

DJ 242D Băneasa – Suceveni. 

Conform celei mai recente raportări, în județul Galați nu există întreruperi ale alimentării cu energie electrică provocate de vreme.

Condiții grele de trafic sunt și în județele învecinate, forțele de intervenție solicitând ajutor pentru a putea interveni la cazuri medicale izolate din cauza zăpezii. În aceste condiții, ISU Galați a trimis două autoșenilate la Buzău și Vrancea, ambele județe aflatet sub Cod Portocaliu de viscol, pentru a ajuta la executarea unor misiuni de salvare.

UPDATE ora 14,30: Potrivit ultimelor informații transmise de ISU Galați, în localitatea Cuca sunt 20 de mașini blocate. De asemenea, un microbuz cu patru cetățeni moldoveni a rămas blocat pe o șosea la Vlădești, iar o mașină cu o femeie gravidă se află imobilizată în zăpadă între Măcișeni și Valea Mărului. O altă situație critică a fost raportată la Tecuci, unde o cisternă cu 40 de tone de motorină nu și-a mai putut continua drumul. În toate cazurile, echipajele de pompieri intervin pentru salvarea persoanelor și degajarea căilor de acces. 

viata-libera.ro

Traficul greu, închis pe DN-uri. Între Șendreni și Hanu Conachi, respectiv între Băleni și Tulucești, nu se mai circulă deloc

Se circulă în condiții de iarnă grea în tot județul Galați. Poliția a anunțat, în urmă cu câteva minute, restricționarea traficului greu pe toate drumurile naționale din județ, în condițiile în care peste tot ninge viscolit și pe toate șoselele au fost evenimente rutiere provocate de deraparea vehiculelor de mare tonaj.

S-au produs blocaje pe DN 25, între Tudor Vladimirescu și Vameș, precum și la Independența unde autocamioane au derapat și au blocat traficul, dar și la Cuca, pe DN 24 D. 

De asemenea, circulația este restricționată pe mai multe drumuri județene, șoferii fiind sfătuiți să nu plece la drum, ori dacă este neaparat necesar să aleagă rutele alternative cele mai sigure, să conducă cu maximă prudență și să aibă vehiculele echipate corespunzător.

”Începând cu ora 9,15 se instituie restricție de circulație a auto cu MTMA>7,5 tone, pe DN 2B, DN 24D, 25 și 26. De asemenea, Pe DJ251G Vîrlezi - Corni - Valea Mărului și DJ 242 E Băneasa - Roșcani - se restricționează traficul pe ambele drumuri. Se intervine pentru deszăpezire. Se aplică restricții punctual pentru asigurarea intervenției utilajelor de deszăpezire”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați. 

UPDATE ORA 15.15: Traficul rutier pe DN 25, între Șendreni și Hanu Conachi a fost închis total, a anunțat în urmă cu puțin timp, centrul INFOTRAFIC. Drumul din Galați se adaugă astfel celorlalte nouă șosele naționale din județele învecinate, declarate închise în cursul acestei dimineți. 

UPDATE ORA 16,25: Din cauza depunerilor de zăpadă și a vehiculelor care îngreunează intervenția mijloacelor de deszăpezire, a fost închis și traficul pe DN24D, pe sectorul Băleni – Tulucești, au anunțat, în urmă cu puțin timp, reprezentanții ISU Galați. Acest segment precum și DN 25, între Șendreni și Hanu Conachi, vor fi închise circulației rutiere până duminică, 29 ianuarie, ora 10,00 pentru a facilita intervenția utilajelor aflate în teren.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

S-a acționat în oraș cu 70 de utilaje şi peste 100 de oameni

Primăria municipiului Galați informează că pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă s-a acționat în oraș cu 70 de utilaje pentru deszăpezire și s-au folosit peste 300 de tone de sare. Intervențiile au fost realizate cu echipe de peste 100 de oameni. În continuare, se acționează în oraș cu același număr de utilaje și 120 de angajați.

Având în vedere condițiile meteo, ninsoarea care continuă și viteza vântului, se intervine cu prioritate pe căile de acces principale, pe tronsoanele aflate în pantă, intersecții, sensuri giratorii, trasee de transport public, drumurile de acces către unitățile medicale. Ulterior, se va interveni și pe străzile secundare.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

 

Cum se va interveni în această noapte pentru deszăpezirea străzilor din Galaţi

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați anunţă că se va interveni în continuare pentru deszăpezire, pe parcursul nopții, cu 84 de utilaje și cu echipe de peste 100 de angajați.

„Se va interveni atât pe străzile principale, cât și pe cele secundare”, susţine municipalitatea.

Gălăţenii şi-ar dori să fie degajate şi trotuarele, măcar în dreptul trecerilor de pietoni şi al staţiilor de transport public.

Conform administraţiei locale, pe parcursul zilei de sâmbătă, în intervalul 6,00 – 18,00, s-a acționat în municipiul Galați cu 78 de utilaje și s-au împrăștiat 192 tone de sare. Au fost implicate echipe cu 120 de angajați.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Sub greutatea zăpezii, copacii cad pe bandă. 16 mașini au fost avariate în parcări

Cel puțin zece misiuni de intervenție în urma sesizărilor privind arbori rupți în municipiul Galați au avut de dus la bun sfârșit pompierii gălățeni în cursul zilei de sâmbătă, 28 ianuarie. Apelurile au venit în majoritate de la gălățeni de la blocuri unde copaci bătrâni s-au prăbușit sub greutatea zăpezii și au surprins sub ei autoturisme parcate sau au blocat străzi ori căi de acces.

Potrivit centralizării ISU Galați, 16 autoturisme fuseseră eliberate până sâmbătă seară de sub copacii rupți total sau parțial, mașinile suferind avarii. Cele mai multe probleme au fost în Micro 39, dar și în Micro 17, unde mai mulți copaci aflați aproape unul de celălalt s-au rupt și au căzut într-o parcare plină.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

UPDATE 29 ianuarie 2023 ora 9,00 - Pe două drumuri naționale din județul Galați nu se circula deloc și pe alte câteva zeci de șosele, pe diferite segmente, traficul este îngreunat ori cu restricții. Duminică dimineață, la ora 8,00, conform celei mai recente centralizări raportate de ISU Galați, erau închise total circulației:

- DN25 – Șendreni – Hanu Conachi
- DN24D – Băleni – Tulucești

Drumuri cu circulaţie restricţionată pentru autovehicule cu masa maxim autorizată mai mare de 7,5 t:

- DN 2B Șendreni- Galați- Giurgiulești
- DN25 Tecuci- Hanu Conachi
- DN26 Galați- Murgeni
- DN24D Grivița- Băleni

Drumuri cu circulaţie îngreunată:

- DN25 Drăgănești – Tecuci
- DN24D Cuca - Băleni
- DN24D Băleni - Vârlezi
- DN24D Vârlezi – Bălăbănești
- DN 26 Tulucești – Foltești – Oancea

Drumuri cu circulaţie restricţionată:

- DJ251 Smârdan – Slobozia Conachi
- DJ254 Ivești - Grivița
- DJ 242A Rădești - Gănești
- DJ242E Roșcani - Oancea
- DJ253 Viile - Cudalbi
- DJ252H Tecuci – Furcenii Noi
- DJ 240A Tăplău - Cârlomănești
- DJ251G Vârlezi – Valea Mărului
- DJ 255 Cuca – Fârțănești

La ora raportării, în județ nu mai erau localități afectate de întreruperi ale alimentării cu energie electrică, după ce sâmbătă, 28 ianuarie, peste 200 de consumatori din Fârțănești și Umbrărești au rămas fără curent. În ultimele 24 de ore, forțele de intervenție au acționat pentru șase cazuri medicale aflate în situații speciale și a căror transportare a fost dificilă din cauza zăpezii, dar si pentru gestionarea altor 67 de situații generate de fenomenele meteo din ultimele ore. 

UPDATE ora 14,40 - S-a redeschis traficul rutier pe DN 25, între Șendreni și Hanu Conachi, cu aproape cinci ore întârziere față de termenul preconizat ieri de autorități. Rămâne deocamdată închis DN 24 D, de la Băleni la Tulucești.

UPDATE ora 15,20 - După acțiunile drumarilor s-a reușit redeschiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 26 Galați – Gănești (limită județul Vaslui) și pe DN 2B între Șendreni și gara Giurgiulești, a anunțat CNAIR în urmă cu puțin timp.

Link to comment
Share on other sites

Cursuri online pentru o singura școala din judetul Galati

Toate unităţile şcolare din județul Galați se deschid, mâine, urmând să aibă cursuri, cu prezența fizică la ore a elevilor, cu excepția Şcolii Gimnaziale "Sfântul Gheorghe" din comuna Cuca, a transmis Inspectoratul Şcolar Județean.
Comuna Cuca a fost afectată de căderile masive de zăpadă, aflându-se într-o zonă în care vântul puternic troieneşte zăpada, punând mari probleme de trafic.
Potrivit sursei citate, la această unitate şcolară cursurile se vor desfăşura online. La şcoala din Cuca sunt înscrişi 27 preșcolari şi 123 elevi.

romania-actualitati.ro

Link to comment
Share on other sites

S-a redeschis circulația fără restricții pe DN 24D, pe raza județului Galați

Compania Naţională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere informează că circulaţia rutieră s-a redeschis, fără restricţii de tonaj, pe DN 24D, începând cu ora 16:00 a zilei de luni, 31 ianuarie.

„În urma acţiunilor susţinute ale drumarilor de la CNAIR, este posibilă, începând cu ora 16:00, deschiderea circulaţie pentru toate categoriile de autovehicule pe sectoarele 24D, Băleni - Tuluceşti şi Griviţa - Băleni de pe raza judeţului Galaţi. La această oră nu mai sunt sectoare de autostradă sau drum naţional cu circulaţia închisă sau restricţionată din cauza condiţiilor meteorologice din ultimele zile. Acţionăm în permanenţă acolo unde situaţia o impune!", a anunţat compania.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

regionalpress.ro

Link to comment
Share on other sites

Zăpadă şi gunoaie, în cartierele Galaţiului

Gunoaiele îngropate sau împrăştiate în zăpadă constituie o realitate semnalată de numeroşi gălăţeni, fie pe reţelele de socializare, fie prin mesaje primite pe adresa redacţiei. De altfel, fotografia care ilustrează acest articol a fost făcută în spatele Librăriei KM din Micro 20 şi a fost postată în atenţia serviciului de salubritate al Ecosal pe grupul „Galaţi: sesizările cetăţenilor!”.

Pentru că nu puţini sunt cetăţenii care acuză că de vineri nu s-a mai ridicat gunoiul din punctele de colectare amplasate în cartiere, am solicitat informaţii Primăriei Galaţi. Municipalitatea ne-a explicat de ce au apărut şi mai pot apărea întârzieri în ridicarea deşeurilor.

„Echipele Ecosal intervin de vineri pentru deszăpezire, iar de duminică acționează și în interioarele cartierelor. Acțiunile vizează inclusiv eliberarea căilor de acces către punctele de colectare a deșeurilor, precum și ridicarea efectivă a gunoiului.

În context, precizăm că pot apărea întârzieri în ridicarea gunoiului și din cauza faptului că unele căi de acces sunt blocate sau au fost blocate de mașini.

Îi asigurăm, însă, pe gălățeni că se intervine în continuare pentru a nu mai exista situații precum cele prezentate”, ne-a transmis Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați.

În ceea ce priveşte deszăpezirea, Primăria ne-a comunicat că, în cursul zilei de marţi, 31 ianuarie 2023, nu mai puţin de 55 de utilaje şi aproximativ 200 de angajați au acţionat atât pe străzile principale, cât și pe străzile secundare și în interioarele cartierelor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Când vor fi ridicați munții de zăpadă din stații și de pe marginea străzilor

Un adevărat munte de zăpadă neagră se înălța, miercuri, 1 februarie, în stația de transport "Universitate", concurând în înălțime cu panoul informativ al Transurb.

Şi nu este singurul. Movile de zăpadă strânsă de pe carosabil se înalță pe trotuare sau spații verzi sau formează mici baricade, după caz. Nu puține sunt situațiile în care refugiile destinate persoanelor cu dizabilități din stațiile Transurb sunt ocupate de grămezi de zăpadă și gheață.

La solicitarea noastră, Biroul de presă al Primăriei Galați ne-a comunicat că se acționează în continuare pentru deszăpezire, inclusiv pe trotuare, cu 220 de oameni și 48 de utilaje. De asemenea, am primit asigurări că încă de duminică noapte se ridică zăpada și este dusă pe un teren al Primăriei, de la marginea orașului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Nu toate căile de acces pe Faleză au fost deszăpezite

Plimbările pe Faleza Dunării reprezintă o adevărată relaxare pentru mulţi gălățeni, pentru unii fiind chiar o rutină să admire peisajul, indiferent de anotimp. Deși e frig, Faleza rămâne locul în care, în fiecare dimineață, oamenii își plimbă câinii, aleargă sau pur şi simplu se plimbă pentru a admira nămeții care s-au așternut peste noapte.

Am vrut să vedem care este situația pe malul Dunării, după ninsorile care au dat peste cap traficul în tot județul. Am vizitat atât drumurile pietonale, cât și căile de acces pe care gălățenii pot ajunge de pe Faleza Superioară pe Faleza Inferioară. Am putut astfel descoperi că varianta cea mai bună de a ajunge pe Faleza Inferioară este cea de la Elice, cale de acces care a fost deszăpezită și pe unde se poate ajunge pe malul Dunării în deplină siguranță. O variantă la fel de accesibilă, însă ceva mai îngustă, este coborârea scărilor de la Parcul "Viva", scări care, de asemenea, au fost curățate de zăpadă, astfel încât coborârea este posibilă în condiții sigure.

Surpriza vine însă la scările din dreptul Restaurantului "Blue Aqua", unde treptele au fost doar parțial deszăpezite, multe dintre ele fiind încă acoperite de un strat gros de gheață, care-i pune în pericol pe gălățenii care doresc să ajungă la malul Dunării.

În ceea ce privește traficul pietonal, oamenii se pot plimba în tihnă, atât Faleza Superioară, cât şi cea Inferioară fiind deszăpezite și pregătite să-i primească pe cei care doresc să vadă cum arată Dunărea în luna februarie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Drumuri înzăpezite în judeţ, din cauza viscolului

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați au acționat în weekend pe mai multe drumuri din județ pentru a le acorda ajutor șoferilor blocați în nămeți.

Colonelul Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, ne-a prezentat situația drumurilor din județ, aşa cum se prezenta duminică la prânz, când încă se lucra în mai multe zone.

Astfel, "pe DN 24D, pe sectoarele Scânteiești - Cuca şi Cuca - Vârlezi, se înregistrează suluri de zăpadă viscolită şi se acționează cu şapte autoutilitare. Este așteptată o autofreză pentru lărgirea zonei circulabile a drumului", a precizat reprezentantul ISU Galaţi.

Pe DJ 253 Cudalbi - Băleni, se acționează pentru îndepărtarea zăpezii depuse de viscol, estimându-se că ar mai fi circa 200 de metri de drum înzăpezit. Potrvit ISU, "se acționează din două direcții, cu două utilaje. Sunt 5-6 vehicule care se deplasează în spatele utilajului de deszăpezire. Este așteptată în zonă și o sărăriță pentru împrăștiere de antiderapant".

Pe DJ 242A, între Slivna şi Gănești, o autoplatformă de transport autoturisme a fost blocată de sulurile de zăpadă. "S-a intervenit cu un utilaj și s-a reușit deblocarea vehiculului și a unui sens al drumului. Se acționează pentru curățarea celuilalt sens", ne-a mai declarat Eugen Chiriță.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galați ne-a mai spus că nu au fost înregistrate apeluri la 112 prin care să se anunțe autoturisme blocate pe drumurile din judeţ sau alte probleme cauzate de fenomenele meteo.

În mai multe zone din județul Galați, vântul bate cu putere și viscolește zăpada, pe care o readuce pe carosabil. Până luni seară, la ora 20.00, este în vigoare la Galaţi o avertizare Cod galben de viscol şi vânt puternic. Șoferii sunt sfătuiți să nu plece la drum, dacă nu au o urgență reală, iar dacă totuşi pleacă, să circule cu prudență şi să adapteze viteza la condițiile de drum.

La nivel naţional, echipe de pompieri, jandarmi, forţe MAI, Salvamont şi personal cu utilaje aparţinând companiei de administrare a drumurilor naţionale au intervenit în 40 de localităţi din 18 judeţe, afectate de viscol, ninsori şi vânt puternic. Au fost deblocate mai multe autovehicule înzăpezite şi au fost degajaţi de pe carosabil 48 de copaci şi şase stâlpi de electricitate. Au fost avariate în total 11 autoturisme, 16 imobile şi o anexă gospodărească. Traficul maritim şi fluvial a fost suspendat în toate porturile, din cauza vântului puternic, iar traficul aerian a fost parţial afectat, fiind înregistrate întârzieri ale unor curse.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Drumuri blocate în judeţul Galaţi, luni, 06.02, ora 11.30

Potrivit ISU Galaţi, situaţia drumurilor judeţene astăzi, luni, 06.02.2023, la ora 11.30, se prezintă astfel:

- DJ 240A, blocat între satele Cerţeşti – Cârlomăneşti – Gârbovăţ, comuna Ghidigeni;

- DJ 243A, blocat pe segmentul Cotoroaia – Pochidia (județul Vaslui);

- DJ 251, parţial blocat pe segmentul Cotoroaia – Ciureşti;

- DJ 252J, blocat parţial cu suluri de zăpadă.

Se circulă îngreunat în condiţii de iarnă pe DJ 251B Cotoroaia – Cerţeşti – Corod – Tecuci.

Dacă viscolul continuă, există vulnerabilitate de blocare în cursul zilei în zona satului Cărăpceşti, comuna Corod.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

„Este o deszăpezire mediocră”, spune primarul Galaţiului

„Mediocră”, aşa a catalogat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, deszăpezirea de care a avut parte Galaţiul. Invitat în emisiunea „Ediţie Specială”, la Pro Lider FM, edilul-şef a explicat motivele pentru care s-a intervenit ineficient şi tardiv, mai ales în cartiere, dar şi de ce munţii de zăpadă încurcă traficul rutier şi pietonal.

„Nici măcar cei care ne-au informat nu au prevăzut amploarea fenomenului şi faptul că va fi de 48 de ore, nu de 24. Atenţionarea oficială a fost de zăpadă între 10 şi 20 centimetri și s-a dovedit a fi între 40 şi 50 de centimetri. Există planuri de acţiune şi nu poţi să intervii cu absolut tot, că ar fi o risipă de bani, de energie”, a explicat primarul la Pro Lider FM.

Când autorităţile au înţeles amploarea fenomenului, au descoperit că nu au suficiente utilaje pentru intervenţie, dar nici mecanici pentru trei ture. Concret, vineri seară, când ninsoarea şi viscolul s-au dezlănţuit, la dispoziţia Primăriei erau doar 30-35 la sută din utilajele cu care subcontractorii ar fi trebuit să intervină. Cele mai multe utilaje se aflau pe şantierele din afara oraşului şi a judeţului, iar odată cu blocarea drumurilor nu au mai putut fi aduse.

Nici mecanicii nu au fost de ajuns pentru trei schimburi şi asta pentru că aceia care locuiesc în judeţ nu au mai putut ajunge, fiind drumurile închise: „Am tras de mecanicii de pe utilajele avute, că pe vreo doi i-am luat din cabină cu salvarea pentru că au cedat. După 48 de ore, un număr extrem de consistent de utilaje au stat pe dreapta, pentru că nu mai avea cine să urce la volan. Şi s-a întâmplat inclusiv la nivelul Ecosal. În marea majoritate, am ajuns după două zile în interioarele de cartier, prin spatele blocurilor”, a explicat primarul.

Iată şi cele două motive pentru care munţii de zăpadă ocupă trotuarele şi spaţiile verzi: „Unu - pentru că este multă zăpadă şi încă se cară; doi - pentru că este extrem de costisitoare şi încerc din buget să împăcăm şi capra, şi varza, şi viezurele, şi barza, şi mânzul. În momentul de faţă, o intervenţie extrem-extrem de consistentă ne-ar costa cât nu ar face. Sau ar fi tardivă”, a spus Ionuţ Pucheanu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.