Jump to content

Grupul TeraPlast revine la Galaţi, cu planuri de anvergură


dcp100168

Recommended Posts

Un investitor revine la Galaţi, cu planuri de anvergură

„Orașul nostru devine tot mai atractiv pentru investitori. Grupul TeraPlast, unul dintre cele mai mari grupuri antreprenoriale românești, a ales Galațiul pentru un nou depozit care va asigura aprovizionarea și livrarea rapidă pentru șase județe”, a anunţat, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Printr-un comunicat de presă, TeraPlast anunţă că a deschis un nou depozit, în Galați, care va deservi zona de sud-est a României. Spaţiul, situat la ieșire din Galați pe E87 (zona Gării Barboși), cu acces rapid la centura orașului, dispune de o suprafață totală de 6.500 metri pătrați, construcții și platformă betonată. Unitatea va face livrări către clienții TeraPlast din regiune, dar va reprezenta și o oportunitate de aprovizionare rapidă pentru cei care vor să ridice marfa direct din depozit.

„Ne-am reîntors în Galați și am hotărât să deschidem un depozit mai mare decât cel avut acum câțiva ani, plecând atât de la potențialul regional, cât și al viitoarelor lucrări care vor fi în această parte a țării. Ca un om care a locuit și muncit mulți ani în Galați, mă bucur că pot să susțin mai îndeaproape și business-urile din Galați”, spune Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.