Jump to content

Doi elevi de la un liceu de top din Galați s-au luat la bătaie în școală


dcp100168

Recommended Posts

Doi elevi de la un liceu de top din Galați s-au luat la bătaie în școală

Un eveniment neplăcut s-a petrecut marți, 14 martie, la Liceul de Artă din Galați. În ziua cu pricina, doi elevi de clasa a VII-a s-au luat la bătaie, în pauză, aparent fără un motiv anume. Din păcate, unul dintre cei doi a fost lovit destul de tare, agresorul acestuia fiind mai experimentat în ale bătăii. Inspectoratul Școlar Județean a demarat o anchetă internă, iar poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost motivele producerii incidentului.

Bătaie ca-n filme

De asta au avut parte elevii unei clase a VII-a de la Liceul "Dimitrie Cuclin" din Galați, după ce doi colegi s-au luat la bătaie în pauză, aparent din senin. Gestul celor doi băieți, i-a amuzat teribil pe colegii de clasă, care și-au petrecut pauza filmând incidentul.

Pentru că evenimentul s-a petrecut în timpul programului de școală, Inspectoratul Școlar Județean, împreună cu conducerea liceului și profesorul diriginte au luat măsurile necesare pentru tragerea la răspundere a celor implicați în conflict.

Contactat telefonic, profesorul Adrian Silivestru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Galaţi ne-a declarat că "imediat după stingerea conflictului, părinții celor doi copii au fost chemați la școală. Mama elevului agresor a acceptat faptul că fiul ei va fi suspus unui program de consiliere psihologică și va fi sancționat disciplinar pentru fapta sa. La nivelul clasei din care fac parte cei doi copii se vor face acțiuni de consiliere și anti-violență, iar cei care au filmat, fără a interveni în aplanarea conflictului, vor fi de asemeni sancționați pentru neimplicare. Inspectoratul Școlar a demarat o anchetă și s-a constat că școala se implică activ, zi de zi, în activități anti-violență. Este regretabil ce s-a întâmplat, dar vă asigurăm că la nivelul unității de învățământ se iau toate măsurile pentru prevenirea faptelor de acest fel", ne-a spus profesorul Silivestru.

Pentru că bătaia a ajuns și în atenția oamenilor legii, care au demarat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului, reprezentanții ISJ Galați susțin că intervenția poliției va fi benefică pentru evitarea aparițiilor unor astfel de incidente în viitor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.