Jump to content

Femeie lovită de un banner publicitar luat de vânt


Recommended Posts

O femeie a fost lovită de un banner publicitar, mai multe localităţi au rămas fără energie electrică din cauza vântului puternic

O femeie a fost lovită de un banner publicitar desprins din cauza vântului care suflă cu putere în judeţul Galaţi în timp ce aproape o mie de consumatori nu beneficiază de energie electrică, din cauza avariilor generate de vântul puternic.

Conform ISU Galati, in judeţ, marţi după amiază, se înregistrează vânt puternic, din cauza căruia s-au produs mai multe incidente.
Un copac a fost smuls de vânt şi a căzut peste 2 autoturisme, în Tecuci, avariindu-le.

De asemenea, aproape 1000 de consumatori sunt fără energie electrică în localităţile Brăhăşeşti, Blânzi şi Cuca, din cauza avariilor apărute în reţelele de electricitate.

Două acoperişuri au fost partial distruse, unul  in orasul Galaţi, la Casa Judeţeană fe Asigurări de Sănatate, altul  la un bloc din Tecuci.

Cel mai grav dintre incidente s-a produs însă în oraşul Galaţi, unde o femeie de 35 de ani a fost lovită de un banner publicitar. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi  a fost preluată de SMURD pentru a fi transportată la spital.

news.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.