dcp100168 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Halterofila thailandeza Jaroenrattanatarakoon Prapawadee a cistigat medalia de aur la categoria 53 de kilograme din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, stabilind si un record olimpic. Cine poată să citească repede numele thailandezei?
Relu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Breee, ce belea pe capul comentatorilor! Prapawadee = Prăpădita
George Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Orasul cu cel mai lung nume: Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Poate sa pronunte cineva? Fereasca sfantu sa fiti nevoiti sa ajungeti acolo! Daca nu va vine sa credeti http://www.trilulilu.ro/queen01/cb0e5e0 ... comentarii
riaji Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Halterofila thailandeza Jaroenrattanatarakoon Prapawadee a cistigat medalia de aur la categoria 53 de kilograme din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, stabilind si un record olimpic. Recordul olimpic a lui Papadie aia era stabilit pentru haltere sau pentru lungimea numelui? Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu De-aia e bine in Galati
Rami Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 To 50 cele mai ciudate nume de orase din lume: 1.Fucking (Austria)2.French Lick (Indiana, USA)3.Boring (Oregon, USA)4.Intercourse (Pennsylvania, USA)5.Dildo (Newfoundland, Canada)6.Why (Arizona, USA)7.Blowhard (Australia)8.Fart (Virginia, USA)9.Climax (Michigan, USA)10.Truth Or Consequences (New Mexico, USA)11.Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch (Wales)12.Big Bone Lick (USA)13.Dwarf (Kentucky, USA)14.Dead Chinaman (Papua, New Guinea)15.Assawoman (Virginia, USA)16.Burning Well (Pennsylvania, USA)17.Acme (West Virginia, USA)18.Sexi (Peru)19.Poopoo (Hawaii, USA)20.Beer Bottle Crossing (Idaho, USA)21.Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu (New Zealand)22.Needmore (Texas, USA)23.Pussy creek (Ohio, USA)24.ii (Finland)25.My Large Intestine (Texas, USA)26.Gayville (South Dakota, USA)27.Ass (Ukraine)28.Can do (North Dakota, USA)29.Wagga Wagga (Australia)30.Dollarbeg (Scotland)31.Cockburn (Western Australia)32.Shetland Islands (Scotland)33.Lolita (Texas, USA)34.Wetwang (England)35.Middelfart (Denmark)36.Disappointment (Kentucky, USA)37.Hell (Michigan, USA)38.Whiskey Dick Mountain (Washington State, USA)39.Gravesend (England)40.Looneyville, (Texas, USA)41.Hygiene (Colorado, USA)42.Bird in Hand (Pennsylvania, USA)43.Embarrass (Minnesota, USA)44.Plain City (Utah, USA)45.Okay (Oklahoma, USA)46.Normal (Illinois, USA)47.Odd (West Virginia, USA)48.Hooker (Oklahoma, USA)49.No Name (Colorado, USA)50.Hot Coffee (Mississippi, USA)
busumary Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cand eram copii jucam sau ne luam la intrecere cu tot felul de expresii inventate doar pronuntate nu si scrise,ca acum.Printre altele stiu ca m.am chinuit sa invat din auzite : "Un carucaturist a caricaturizat aceasta caricatura.Tu poti sa caricaturizezi aceasta caricatura caricaturizata de acest caricaturist ?" incercati sa cititi doar odata si sa repetati Tin minte ca prima data mi.a iesit : "Un cacaturist...."
riaji Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cand eram copii jucam sau ne luam la intrecere cu tot felul de expresii inventate doar pronuntate nu si scrise,ca acum.Printre altele stiu ca m.am chinuit sa invat din auzite : "Un carucaturist a caricaturizat aceasta caricatura.Tu poti sa caricaturizezi aceasta caricatura caricaturizata de acest caricaturist ?" incercati sa cititi doar odata si sa repetati Eu reusesc sa o citesc foarte repede si fara greseala. Si de obicei ma incurc la jocuri de cuvinte de genul acestuia
busumary Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 bravo tie,asa si eu amu.Dar cand faceam jocurile astea aveam in jur de 10 ani Ia citeste.i.o cuiva si pune.l sa repete din auzite pun pariu ca nu.i iese !
Recommended Posts