Jump to content

Un şofer a spulberat terasa de la Club Planet

Recommended Posts

Posted

Un şofer neatent a intrat cu maşina într-o terasă din centrul Galaţiului

Un şofer neatent a intrat cu maşina într-o terasă din centrul Galaţiului. În urma incidentului au rămas în urmă o mulţime de cioburi, mese contorsionate şi scaune distruse, care au fost proiectate chiar şi la 20 de metri depărtare. Când a văzut ce a făcut, şoferul a lăsat totul baltă şi a luat-o la sănătoasa. Nu era maşina lui, aşa că la faţa locului proprietarul a trebuit să dea socoteală oamenilor legii. Angajaţii barului au rămas şocaţi când au ieşit să vadă ce s-a întamplat pe terasă. Nici o piesă de mobilier nu mai era în picioare. Din fericire, deşi era o oră la care lumea vine să se răcorească la aer, pe terasă nu se afla niciun client. Altfel ar fi putut avea loc o tragedie. Poliţiştii nu exclud ca întreaga poveste să fi fost provocată de o explozie a unui cauciuc. Cât priveşte şoferul, acesta a fost deja identificat. Pe lângă explicaţiile pe care urmează să le dea, el trebuie să plătească reparaţiile maşinii şi mobilierul distrus al terasei. În plus, riscă să se aleagă cu dosar penal pentru că a fugit de la locul accidentului.

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/un- ... iului.html

Posted

Cea mai nasoală reacţie a unui şofer implicat într-un accident: fuga de la locul faptei :(

Pentru explozia cauciucului mai găsea înţelegere ...

Posted

Am fost acolo cand s-a intamplat accidentul. Faptul ca a fugit de la locul accidentului nu e atat de grav, dar faptul ca inainte sa plece de acolo a scos din masina o sticla de "J&B" si a plecat e cu totul altceva. Noroc ca nu era nimeni pe terasa...

Posted

Ce-mi place ca deja onor politia galateana a inceput sa bage fitilele necesare salvarii dobitocului, care de altfel e bun de plata. Eventual si de parnaie. De ce au simtit nevoia militienii nostri sa spuna ca ar putea fi vorba de explozia unui cauciuc? Nu va e clara manevra? Zona e parca cu limita la 50 km/h. Poate 60. Chiar daca-ti explodau toate caucioacele nu faceai prapadul ala... Ai trecere de pietoni la vreo 30 de metri in fata si in spate... Stati de maxi si de autobuz. L-a durut in pix de toate astea si acum vin presarii si spun "din start" ca a avut explozie... Tubless-uri explodeza 1 la 100.000, daca nu si mai rar... Deci, oare pe cine protejeaza militienii din Galati?

Posted

Obisnuiam sa merg la terasa aia. Nu o sa mai calc pe acolo. Cand a aparut terasa, multi m-au intrebat daca orice are noie sa-si monteye scaune si mese pe trotuar. Mie mi se parea OK, mai ales ca am vazut ca sistemul este folosit si in strainanate. Dupa accident, am inteles: in strainatate, nu exista un astfel de pericol, sa te trezesti pe capota in timp ce iti bei ceaiul. Clar, tipul nu trebuia sa mearga cu asa o viteza, dar pe cine intereseaza asta? A vazut cineva politisti pe Domneasca, duminica, sa tempereze nebunii cu masini care pur si simplu fac intrecere? Noo, politistii au alte treburi. Nu sa munceasca, Doamne Fereste! Apropo de munca politistului si de fuga de la locul accidentului: In urma cu vreo 2 luni, un bou cu masina ne-a lovit autoturismul, in spate, pe cand oprisem la un stop. A coborat din masina, a inceput sa spuna ca lovitura nu e grava si ca el nu merge la tamponari, pentru ca are permisul suspendat. Nu am reusit decat sa-i iau numarul masinii ca s-a facut nevazut. Am reclamat la tamponari iar politistul ne-a spus ca ne suna el, cand o gasi vinovatul. Credeti ca ne-a deranjata cineva in ultimele 2 luni? :mrgreen: Asa e la noi: politia se face ca munceste, iar smecherii te fac. Ca pot!

• 3 weeks later...
Posted

Noutati, ceva? si-au ceurt militienii scuze ca au deranjat pe individ? Tot cu explozia?

Acum, pe bune: mai are cineva vreo stire despre eveniment?

Posted

Gigi frate, dar fa omule o plangere penala impotriva idiotilor de la tamponari? Pai, cum e posibil, daca idiotul a plecat si de la locul accidentului si avea si permisul suspendat, iar tu ai ramas si cu paguba, desi le-ai dat numarul? Eu in locul tau nu stateam pe ganduri :|

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.