dcp100168 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Despărţire cu scântei într-o familie din judeţul GalaţiUn tânăr de 19 ani a fost alungat de acasă, pentru că familia lui se săturase să-l vadă purtându-se ca un pierde-vară. Bărbatul s-a încăpăţânat să nu părăsească bătătura fără singura lui avere: un cal, de la care s-a aprins tot scandalul. În ultima vreme, certurile se ţineau lanţ în casa pe care tinerii o împart de doi ani cu părinţii fetei. Oamenii îi reproşează ginerelui că bea peste măsură şi că nu-şi întreţine familia. Luni seară n-au mai răbdat şi au decis să-l dea în şuturi afară. Socrii l-au lovit ba cu furca ba cu sapa, spune omul care a sunat singur la salvare după ajutor. De pe altă parte, părinţii fetei jură că nu l-au atins nici cu un deget. Recunosc că l-au dat afară din casă, dar susţin că ginerele lor s-a rănit singur atunci când a escaladat gardul gospodăriei, ca să-şi ia calul. După atâtea scandaluri, se pare că nimeni nu mai vrea să facă pace. Tânăra este decisă să-şi părăsească iubitul şi să-şi crească singură copilul. Tânărul n-a apucat să depună plângere la poliţie împotriva socrilor săi, dar o va face imediat ce iese din spital. Chiar dacă şi-a pierdut iubita, nu renunţă la ideea că îşi va mai recupera măcar calul.http://www.protv.ro/stiri/eveniment/bat ... socri.htmlTelenovelă de CişmeleDacă cele mai multe cazuri de bătăi în mediul rural se datorează sărăciei sau băuturii, celelalte motive de scandal nu fac decât să ”coloreze” puţin atmosfera de la ţară. Este şi cazul unui tânăr de 19 ani din Vânători care a fost crunt bătut de către... socrii săi. Gestul acestora s-a datorat faptului că băiatul nu şi-a mai dorit să trăiască alături fiica lor, o tânără de 18 ani şi jumătate, cu care era împreună de aproape doi ani. ”Eu normal sunt din Vânători dar stăteam la socrii mei acasă, în Cişmele, comuna Smârdan. Am mai avut certuri cu ei dar niciodata nu au dat în mine. Într-o seara erau cam băuţi, le-am spus că vreau să plec dar s-au enervat. I-am lăsat vreo oră să se calmeze după care m-am dus să iau calul să pot pleca, asta i-a enervat şi mai tare, aşa că au început să mă bată cu tot ce le-a venit la mână”, a declarat Florin Ciontu, tânărul bătut. Acesta povesteşte că a fost salvat de câţiva săteni care au şi chemat ambulanţa. Tânărul care are şi un copil de 11 luni spune că nu se va mai întoarce niciodată în casa socrilor. ”În prezent este internat la Chirurgie Toracică pentru politraumatism, echimoze la nivelul toracelui şi a mâinilor şi îşi urmează tratamentele aferente”, a declarat doctorul Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”. Dacă tânărul va face plângere la poliţie, părinţii tinerei ar putea da socoteală în faţa legii.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5
Recommended Posts