Jump to content

Liderii PMP Galați au trecut la PSD


Recommended Posts

Migraţii importante în politica locală. Liderii PMP Galați au trecut la PSD

Într-o conferință de presă organizată vineri, 28 aprilie, la sediul PSD, europarlamentarul Dan Nica, președintele Organizației Județene a social-democraților gălățeni, a anunțat înregimentarea cu succes a unor cunoscuți membri ai Partidului Mișcarea Populară (PMP). Este vorba despre de-acum fostul președinte al PMP Galați, Cătălin Cristache, dar și despre consilierii județeni Dumitru Ișfan și Ionel Stan, prezenți în sală cu ocazia anunțului făcut de liderul PSD.

Înainte de alegerile locale din 2020, fostul deputat Cătălin Cristache aprecia că în toate sondajele este favorit al dreptei unite la Galați pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Mai mult, acesta opina atunci că dreapta unită poate învinge pesedismul. Numai că dreapta nu s-a mai unit la Galați, poate doar în măsura în care liberalii au susținut candidatura lui Bogdan Rodeanu (USR) la primărie, iar Cătălin Cristache a decis, după trei ani, să treacă la PSD. Reevaluarea acestuia vine din faptul că, până în prezent, PMP Galați a susținut toate proiectele de dezvoltare ale orașului și ale județului, prin parteneriatele stabilite atât în Consiliul Județean, cât și în Consiliul Local. "Ne-am alăturat, în mare, toată echipa PMP", a adăugat Cătălin Cristache.

În plus, potrivit lui Dan Nica, la PSD s-au alăturat și cei de la filialele gălățene ale Partidului Republican și Partidului Ecologist Român.

La nivel național, președintele PMP, Eugen Tomac, se arată preocupat de o alianță de dreapta cu USR și Forța Dreptei, în vederea seturilor succesive de alegeri de anul viitor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.