Jump to content

Atac cu furci și securi la o stână din Galați. Un agresor s-a sinucis


dcp100168

Recommended Posts

Atac cu furci și securi la o stână din Galați. Unul dintre agresori s-a sinucis

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, s-a spânzurat în urma unei altercații în care doi bărbați, tată și fiu, în vârstă de 27, respectiv, 55 de ani, au ajuns la spital după ce au primit mai multe lovituri cu un cuțit, o furcă și o secure. Ceilalți doi agresori, în vârstă de 37 și 19 ani, au ajuns după gratii.

Conflictul ar fi izbucnit în seara de 29 aprilie, atunci când trei bărbați, în vârstă de 19, 35 și 37 de ani, s-ar fi dus, cu mașina, la o stână din zona satului Roșcani, care aparținea familiei agresate, și la care se aflau la acel moment tatăl și cumnatul bărbatului de 27 de ani. Totul ar fi pornit de la un conflict verbal dintre cumnat și șoferul mașinii venite la stână, în vârstă de 37 de ani, conflict pe care cumnatul, de 28 de ani, a încercat să îl încheie fugind în mașina sa, cu intenția de a părăsi stâna. Cel de-al doilea bărbat l-a urmat și i-a tăiat cauciucurile mașinii, pentru a-l opri, amenințându-l totodată cu acte de violență, însă din fericire acesta a reușit să fugă.

Tată și fiu, bătuți cu furca și securea

După fuga bărbatului atacat, agresorul de 37 de ani și cei doi prieteni ai săi și-au vărsat furia pe bărbatul de 27 de ani, lovindu-l cu o furcă, o secure și un cuțit, obiecte pe care și le-au însușit chiar de la stâna victimei. În momentul în care tatăl a încercat să intervină pentru a-și salva băiatul, agresorii i-au aplicat și acestuia o corecție zdravănă, lovindu-l în mod repetat peste picioare, și fugind ulterior de la fața locului.

În urma altercației, cei doi au fost preluați de un echipaj medical de la ambulanță și au fost transportați la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităților investigative și de cercetare, s-a aflat identitatea celor implicați, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani din Oancea, un bărbat din comuna Vlădești, de 35 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Foltești, stabilit în Galați fără forme legale.

Un agresor s-a spânzurat, ceilalți doi sunt în arest

La doar o zi distanță de la comiterea faptei, speriat probabil de consecințele penale ale faptelor proaspăt săvârșite, bărbatul de 35 de ani a fost găsit spânzurat de grinda casei sale, din comuna Vlădești. Echipajul de la ambulanță care a sosit la fața locului a constatat decesul, iar cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 mai 2023, după audierea celor doi suspecți rămași și după administrarea materialului probator, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați. După prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor și ulterior la Judecătoria Târgu Bujor, față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.