Jump to content

POD - un nou partid local, pe scena Galațiului


Recommended Posts

Un nou partid local, pe scena Galațiului

Pe pagina sa de Facebook, fostul consilier municipal al Capitalei din partea USR, Florin Grigorescu, a anunțat fondarea unui nou partid local, sub denumirea Partidul Orașul Durabil (POD) Galați. Anunțul a fost făcut de acesta în calitate de copreședinte al noii formațiuni politice, ce parcurge ultimele etape de finalizare a procedurilor juridice.

"Pentru această nouă construcție, voi veni două zile pe săptămână în Galați, la care adăugăm și weekendurile, pentru că am găsit o soluție de part-time cu actualul angajator", ne-a declarat vineri, 5 mai, Florin Grigorescu.

El crede că pe scena politică a Galațiului mai este loc pentru încă un partid local, iar oamenii trebuie activați pentru a face politică în orașul lor. "Trebuie să redăm încrederea în viața politică. Lumea este foarte apatică și vrem să schimbăm acest trend, pentru că apatia este foarte periculoasă și neconstructivă", a adăugat copreședintele noului POD de Galați.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.