Jump to content

Un gălățean a fost tăiat cu cuțitul, după o altercație în trafic


Recommended Posts

Un gălățean a fost tăiat cu cuțitul, după o altercație în trafic

Un conflict violent soldat cu intervenția în forță a poliției a avut loc luni, la orele prânzului, la intersecția bulevardului George Coșbuc cu strada Movilei. Doi bărbați, veri, s-au luat la bătaie, unul dintre ei atacându-l pe celălalt cu un cuțit. Rănitul a ajuns la spital, în timp ce agresorul, care a fugit, este căutat de autorități și a fost dat în consemn la frontieră.

Incidentul dintre cei doi bărbați ar fi avut loc după o discuție în trafic. Cei doi, fiecare la volanul mașinii personale, s-au întâlnit în zona intersecției străzii Movilei cu bulevardul George Coșbuc, au oprit și au vorbit, dar discuția a degenerat. Au coborât de la volan și s-au luat la bătaie, unul dinte ei alegând să-și impună punctul de vedere cu un cuțit cu care l-a atacat pe celălalt. A fost chemată poliția, la fața locului ajungând mai multe echipaje de la Secțiile 1 și 5, Circulație și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

"Între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul cu vârsta de 40 de ani l-ar fi agresat fizic pe interlocutorul său, folosindu-se și de un cuțit. În urma agresiunii, bărbatul de 39 de ani a suferit leziuni traumatice la nivelul membrului superior stâng și s-a deplasat singur la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați, unde a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea", a menționat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Criminaliștii care au făcut primele cercetări la fața locului precum și o percheziție ulterioară care avut loc la locuința agresorului de 40 de ani, care reușise să fugă până la sosirea poliției, au dus la identificarea cuțitului pe care acesta l-ar fi folosit pentru a-și răni vărul. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Agresorul este căutat de poliție, el fiind dat în consemn pe raza județulu Galați precum și la frontiera de stat a României.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.