Jump to content

Donează o casă pentru sinistraţi

Recommended Posts

Posted

Omenia nu are limite

* Un tînăr din Galati este dispus să doneze unei familii nevoiase o casă în Ion Creangă

Adrian Iosipescu, un tînăr, care locuieste în Galati, si-a manifestat dorinta de a dona o casă în localitatea Ion Creangă unei familii cu mai multi copii, rămasă pe drumuri în urma inundatiilor catastrofale de la sfîrsitul lunii iulie. „Intentia mea este de a oferi, gratuit, un spatiu de locuit unei familii nevoiase din Ion Creangă. Voi lua legătura cu primarul comunei, care probabil stie cel mai bine situatia tuturor familiilor sinistrate si pe cei care au nevoie de un acoperis deasupra capului. As dori ca familia să aibă copii pentru că acestia au nevoie cel mai mult de ajutor. Casa a apartinut socrului meu Mircea Pietrosanu si nu mai este locuită de peste un an si jumătate. Gospodăria este amplasată în Fundătura Bisericii si este alcătuită din trei camere si o bucătărie de vară. Cei care se vor muta vor avea curent electric si sursă de apă în fata portii. De asemenea, se vor putea îngriji si de o mică grădină, de circa 250 mp. Casa respectivă mi-a rămas mostenire de la socri si iată că s-a ivit prilejul de a face si un act de omenie, care ar trebui să functioneze si la alti cetăteni“, a declarat Adrian Iosipescu. Primarul comunei Ion Creangă, Petrică Prichici, a precizat că îl asteptă pe cel care a dat dovadă de omenie pentru a discuta conditiile acestuia si de a hotărî împreună ce familie va ocupa această casă.

http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?edi ... icol=18731

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.