Jump to content

Patru străzi importante din Galaţi vor fi modernizate


Recommended Posts

Patru străzi degradate îşi caută proiectanţi pentru modernizare

Pentru modernizarea străzii Stadionului - între Oțelarilor și Parcul de la Turnul TV, a străzii Cloșca, a bulevardului Marea Unire - între Parcul Viva și Trecere BAC și a străzii Regiment 11 Siret - între bulevardul Marea Unire și sensul giratoriu de la Penny, Primăria Galați caută proiectanți. Valoarea estimată a contractului se ridică la 270.000 de lei fără TVA, ofertele sunt așteptate până pe 19 mai, iar criteriul de atribuire va fi „prețul cel mai scăzut”.

Primăria municipiului Galați recunoaște că străzile nominalizate sunt într-o stare precară. Tocmai de aceea, pentru asigurarea condiţiilor optime de trafic se doreşte modernizarea lor.

Municipalitatea cere ca, prin proiect, să fie prevăzute cel puţin lucrări de sistematizare şi de redimensionare a sistemului rutier, nu doar asfaltarea. De asemenea, mai impune realizarea unui sistem de iluminat echipat cu corpuri LED, canalizaţii subterane pentru curenţii slabi și sistem de preluare a apelor pluviale. Proiectul trebuie să mai cuprindă amenajarea unor piste pentru biciclete, dar și benzi unice pentru transport în comun.

Termenul de realizare a documentației este de patru luni.

Proiectantul care va câştiga contractul va trebui să asigure şi asistenţă tehnică pe parcursul derulării procedurii de licitaţie pentru găsirea unui constructor care să execute lucrările.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.