Jump to content

Elev de liceu, acuzat de molestarea sexuală a unei fetițe


dcp100168

Recommended Posts

Elev de liceu, acuzat de molestarea sexuală a unei fetițe

Revoltătoarea situație s-ar fi întâmplat în ”Săptămâna Verde”, într-una dintre toaletele Școlii Gimnaziale Nr. 11 "Mihail Sadoveanu” din Galați.

O fetiță de opt ani, elevă a instituției de învățământ, ar fi fost acostată în grupul sanitar de un elev în vârstă de 15 ani, de la Colegiul ”Al. I. Cuza”, și ar fi fost agresată sexual.

Din câte se pare, adolescentul, fost elev al Școlii 11, ar fi venit în unitatea de învățământ pentru a-și vizita foștii profesori, cu ocazia programului specific din ”Săptămâna Verde”. A ajuns în toaleta fetelor, moment în care conducerea școlii s-a sesizat și a anunțat poliția.

”În urma verificărilor s-a stabilit că băiatul ar fi greșit toaleta și ar fi intrat la fete. Atunci, reprezentanții școlii au sunat la Poliție, a fost anunțat și Biroul de Siguranță Școlară, despre faptul că un elev care nu era din unitatea de învățământ reușise să intre în incintă”, a precizat inspectorul școlar adjunct al ISJ Galați, Florin Andronic.

Ceea ce s-ar fi întâmplat, însă, în toaleta școlii face acum obiectul unei anchete, ca urmare a unor acuzații foarte grave. Fetița de opt ani a afirmat că băiatul ar fi atins-o în zonele intime și ar fi încercat să întrețină cu ea un raport sexual oral. Copila a țipat după ajutor și, în acest fel, băiatul nu și-ar mai fi dus intențiile până la capăt. Polițiștii au deschis inițial un dosar penal pentru tentativă de viol, dar, pentru că pe parcursul cercetărilor nu au fost dovedite elementele constitutive ale acestei infracțiuni, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au schimbat încadrarea în infracțiunea de corupere sexuală a minorilor. Adolescentul acuzat a fost plasat în arest la domiciliu, ca urmare a deciziei unui judecător, iar fetița este supusă unui dublu program de consiliere, atât din partea școlii, cât și din partea DGASPC Galați. De consiliere va trebui să beneficieze și adolescentul, dar, pentru că în acest moment este în arest la domiciliu, în privința lui programul a fost suspendat.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.