dcp100168 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 I s-a vândut clor în loc de apă plată!A cerut o apă plată şi a primit o sticlă cu clor! Confuzie aproape mortală. O femeie din Galaţi era să moară intoxicată cu clor, după ce o vânzătoare de la un chioşc i-a dat o sticlă cu substanţă toxică, în loc de apă plată. În mod ironic, femeia se îndrepta chiar spre spital, să-şi viziteze o rudă, când s-a oprit pe drum să cumpere o sticlă de apă pentru un bolnav. N-a apucat să i-o dea, pentru că i s-a făcut sete şi a gustat prima. La magazin, vânzătoarele au dat vina una pe alta. Femeia a ajuns la spital, unde medicii i-au acordat primul ajutor şi spun că, din fericire, starea ei nu este gravă. Patroana magazinului recunoaşte că vânzatoarele ei au încurcat sticlele între ele şi cataloghează totul drept o greşeală "regretabilă". Victima nu s-a hotărât încă dacă va reclama incidentul la OPC.http://www.protv.ro/stiri/eveniment/con ... ticla.html
Relu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Da' cum naiba? Păi clorul e gălbui, chiar n-au văzut?
Sheena Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Rezulta ca atat vanzatoarele cat si baba sunt in primul rand TUFA la chimie, si in al 2-lea rand poate si analfabete sau proaste. Imi dau seama ca baba e cea mai prasta dintre toate daca nu e nici hotarata sa dea vanzatoarele pe mana OPC. Char daca articolul nu da varsta femeii, stiu eu ca doar o baba putea sa fie asa chioara sau TUFA la chimie. Iar o alta neregula, este ca clorul nu era in sticla originala, ci intr-o sticla cu eticheta de apa plata, iar o a 3-a neregula, una din vanzatoare, care a pus sticla cu clor in frigider, intre sticlele cu apa minerala. Deci ar trebui sa apara o lege cu privire la regimul pastrarii substantelor toxice (nu cred ca exista inca asa ceva in Romania) una asemanatoare cu legea regimului pastrarii armelor.
Recommended Posts