Jump to content

Nume nou pentru Parcul de la Elice


dcp100168

Recommended Posts

Nume nou pentru Parcul de la Elice

Parcul "Ion C. Brătianu" este noul nume pe care l-a primit, prin votul aleșilor locali, Parcul de la Elice. Proiectul de hotărâre votat la ședința ordinară de luna trecută a fost inițiat de grupul consilierilor locali PNL.

"Inițierea acestui proiect de hotărâre a avut în vedere solicitarea Asociației de proprietari nr. 101 din Galați, asociație care însumează peste 560 de apartamente. În contextul în care acest parc urmează să facă parte dintr-un amplu proces de modernizare, la momentul finalizării și recepționării considerăm că este spre binele întregii comunități ca parcul să se identifice și să intre în conștiința tuturor cu numele uneia dintre personalitățile istorice ale României", au argumentat semnatarii proiectului: Anamaria Hărăbor, Adriana Silion, Valeriu Onose, Eduard Ciulei şi Vasile Lupu.

Reamintim că, la finele anului trecut, Primăria a atribuit asocierii Moviland Met - Fraicom - Consumcoop Galați contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a parcului, cu o ofertă de 2.848.179 de lei fără TVA. Noutatea proiectului de modernizare este reprezentată de zonele de umbrire - construcții ușoare cu structură din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, cu fundații individuale şi cu partea superioară sub formă de elice.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.