Jump to content

Tecuceni reţinuţi pentru trafic de droguri


dcp100168

Recommended Posts

(26 iulie)

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI DE MARE RISC

Astăzi, 26 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat patru percheziții domiciliare și au pus în executare 11 mandate de aducere, în localitatea Tecuci, județul Galați, la persoane bănuite de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc. Două persoane au fost reținute.

Din cercetări a rezultat că, în anul 2023, la diferite intervale de timp, doi bărbați, de 33, respectiv 39 de ani, din județul Galați, ar fi procurat, deținut și vândut, fără drept, diverse cantități de droguri de mare risc unor tineri din județele Vrancea și Galați.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 50 de grame de Crystal, mai multe obiecte ce prezintă urme de substanțe susceptibile a fi droguri, folosite la porționarea și prizarea drogurilor, un grinder cu urme de substanțe vegetale, un cântar electronic de precizie, 5.800 de euro, 4.200 de lei, 50 de lire sterline și 3 telefoane mobile.

11 mandate de aducere au fost puse în executare. 

În urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, urmând să fie prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați, inspectoratelor de poliție județene Vrancea și Galați și al jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene Vrancea și Galați.

politiaromana.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.