Jump to content

Directoarea Spitalului de Psihiatrie Galaţi, în conflict de interese


dcp100168

Recommended Posts

SANDU DOINA ZIZI, Manager al Spitalului de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" Galaţi, a fost găsit în conflict de interese, În calitate de Manager al Spitalului de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" Galaţi, a aprobat şi semnat o serie de documente care au stat la baza schimbării funcţiei şi mutării în altă structură a soţului acesteia, angajat al spitalului. Astfel, soţul persoanei evaluate a fost schimbat din funcţia de referent, în funcţia de economist şi a fost mutat din cadrul Serviciului Managementul Calităţii, la  Serviciul resurse umane, normare, organizare şi salarizare (Serviciul R.U.N.O.S.).

news.ro

Managerul Spitalului de Psihiatrie, în conflict de interese

Managerul Spitalului de Psihiatrie ”Elisabeta Doamna” din Galați, Doina Zizi Sandu, a fost declarată de Agenția Națională de Integritate (ANI), ca fiind în stare de conflict de interese administrativ.
Conform unui comunicat publicat miercuri, 26 iulie, ANI arată că aceasta, din funcția de manager al unității sanitare, a aprobat și semnat o serie de documente care au stat la baza schimbării funcției și mutării în altă structură a soțului acesteia, angajat al spitalului. ”Astfel, soțul persoanei evaluate a fost schimbat din funcția de referent, în funcția de economist și a fost mutat din cadrul Serviciului Managementul Calității, la Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare (RUNOS). Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 178, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 95/2006”, mai spune ANI.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.