Jump to content

Mireasă accidentată la propria nuntă


dcp100168

Recommended Posts

(31 iulie)

Mireasă accidentată la propria nuntă

Cea mai frumoasă noapte pentru o tânără din Galați s-a transformat într-una tristă. Femeia era mireasă și, potrivit obiceiului, a fost furată de un grup de amici. Au plecat toți în goană cu o mașină condusă de o altă tânără. La un moment dat, aceasta a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un alt autoturism parcat. În urma accidentului, mireasa a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„O femeie de 29 ani, din Zărnești, jud. Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 242 B din direcția Moscu, către oraș Târgu Bujor, pe fondul unor activități de natură a-i distrage în mod periculos atenția în timpul mersului, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism care staționa pe spațiul verde, aferent DJ 242 B. În urma impactului, pasagera din dreapta față, o femeie în vârstă de 40 de ani, din Moscu, a suferit leziuni ușoare și a fost transportată la Spitalul orășenesc Tg. Bujor pentru îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcoolscop, rezultând fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează I.P.J. Galați.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.