Jump to content

Filmări pentru un lungmetraj realizat de gălăţeni


dcp100168

Recommended Posts

În septembrie, la Galați, vor începe filmările pentru un lungmetraj

O echipă de tineri din Galați, coordonați de profesoara Alexandra Moza, de la Liceul Tehnologic „Paul Dimo” și-a propus să facă un film de lungmetraj.

După ce a câștigat marele premiu pentru regie la Festivalul de booktrailere „Boovie”, echipa Media Team vrea să pună la punct alt proiect îndrăzneț: un film realizat exclusiv în Galați. Prezentă în studioul Reperul TV, Alexandra Moza, coordonatoarea acestui proiect, a declarat în premieră că filmul va fi despre fosta Securitate. Chiar dacă bugetul este zero, ambițioșii tineri sunt convinși că anul viitor, pe 8 martie, „Pe sub flori cresc șobolani” va fi gata.

 „Titlul filmului este ”Pe sub flori cresc șobolani”. Veți vedea afișele prin oraș și, atunci veți înțelege mai multe lucruri. O să spunem puțin despre tema acestui film: este vorba despre fosta Securitate. Copiii din ziua de azi nu știu nimic despre Securitate, de aceea este și interesant să facem un astfel de film. Deocamdată, bugetul este zero. Nu avem nimic de pierdut. Avem echipă, avem actori, minți deschise avem. Nu se poate întâmpla absolut nimic. Avem susținere din partea Primăriei municipiului Galați, lucru foarte important pentru că vom putea să filmăm în diferite spații din Galați. Avem susținere la nivel de echipament, deci imaginea va arăta foarte bine. Echipa nu trebuie plătită, deci nu ne trebuie buget. La sfârșitul lunii septembrie vom avea prima filmare și preconizăm că vom termina filmările în noiembrie-decembrie, iar din decembrie până în martie intrăm în post-producție, montaj, sunet”, a declarat la Reperul TV Alexandra Moza.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.