Jump to content

Lucrarea „Gânditorul”, în holul Facultății de Inginerie


dcp100168

Recommended Posts

Lucrarea „Gânditorul”, în holul Facultății de Inginerie

Facultatea de Inginerie a Universității “Dunărea de Jos” din Galați deține în holul și amfiteatrele corpului D lucrări originale ca „Războinicii” și “Hora” ale pictorului Sabin Bălașa și o expoziție de grafică permanentă.

În urmă cu puțin timp, aici a fost adusă și lucrarea „Gânditorul”, care a fost donată Facultății de Inginerie de tânărul artist Augustin Dan Sandu, student la Facultatea de Arte. Studentul care a confecționat această lucrare deține premii ca: Marele Premiu Grand Prix, obținut la Concursul Internațional de Arte Vizuale „Festival 4 Arts Dan Iordăchescu” (ediția a IV-a, Câmpina, 2023), Marele Trofeu obținut la  evenimentul organizat de „Diana Music School” (ediția a III-a, Cluj-Napoca, 2023), Premiul pentru Sculptură și Diploma de Excelență obținute la Expoziția Internațională de Artă Plastică „Zis și Făcut”, organizată de Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Iași (ediția a II-a, Iași, dec. 2022 - ian. 2023).

Urmare a donației făcute de către tânărul artist, decanul Facultății de Inginerie a Universităţii "Dunărea de Jos", prof. univ. dr. ing Elena Scutelnicu, îi invită pe gălăţeni să admire lucrarea “Gânditorul”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.