Jump to content

Incendiu violent la etajul al șaselea al unui bloc din Galați


dcp100168

Recommended Posts

Incendiu violent la etajul al șaselea al unui bloc din Galați

Momente de panică printre locatarii unui bloc cu opt etaje din Galați, după ce un apartament situat la un nivel superior a fost cuprins de flăcări. S-a întâmplat luni, la prânz, într-un imobil de pe strada Stadionului. Focul violent, însoțit de o degajare mare de fum, a izbucnit într-o locuință aflată la etajul al șaselea, motiv pentru care pompierii, anunțați pe 112, au fost nevoiți să mobilizeze forțe sporite, inclusiv pentru intervenție la înălțime. 

”Acționează două autospeciale cu apă si spumă, autospeciala de salvare la înălțime, autospeciala de Descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Galați, si un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță”, a anunțat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați la scurt timp după primirea apelului.

Militarii au reușit să stingă focul, însă apartamentul în care acesta a izbucnit a fost distrus aproape în totalitate. 

25 de persoane aflate în locuințe la acel moment au ieșit singure în stradă, din cauza fumului, dar și de teama ca flăcările să nu ajungă la apartamentele lor. După ce au lichidat incendiul, pompierii au putut emite și o primă ipoteză privind cauza: un alimentator defect de la un laptop, care a făcut scurtcircuit.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.