Jump to content

Primul hotel și restaurant plutitor pe Dunăre


dcp100168

Recommended Posts

Primul hotel și restaurant plutitor pe Dunăre

Riviera 80 este un restaurant și hotel plutitor pe Dunăre, la Galați ce oferă plimbare cu barca pe Dunăre și cazare pe apă.

Aproape de mila marină 80, o mică insulă, ca desprinsă dintr-o poveste, apărea din când în când, ascunsă în adâncurile apelor, așteptând să-și dezvăluie taina. Localnicii și călătorii îndrăzneți au auzit despre acest loc magic și au hotărât să creeze un spațiu unic, unde oricine își poate petrece timpul într-un mod cu totul deosebit. Astfel, a luat naștere Riviera 80, un motel-restaurant plutitor, accesibil doar cu barca, ce se înalță în mijlocul apei ca un far strălucitor în noapte.

Privind orașul de pe Dunăre, în lumina zilei sau în misterul nopții, la Riviera 80 te vei simți ca într-un univers paralel, unde timpul stă în loc și totul pare posibil. Fie că vrei să-ți serbezi onomastica, să organizezi o petrecere de botez, un eveniment corporate sau chiar să ceri mâna iubitei, acest loc magic este alegerea perfectă. Meniul restaurantului aduce pe masă preparate tradiționale pescărești și alte delicii, menite să răsfețe papilele gustative ale celor ce aleg să petreacă clipe de neuitat aici. În mijlocul apelor, petrecăreții vor râde și vor trăi povești memorabile, în timp ce Dunărea le va cânta în surdină, veghind asupra lor.

Riviera 80, acest colț de rai, te așteaptă cu brațele deschise, oferindu-ți aventura și romantismul unei nopți sau a unei zile petrecute în inima Dunării. O experiență cu adevărat unică și magică, ce va rămâne în sufletul tău pentru totdeauna. Rivera 80 nu ar fi putut fi un proiect 3 în 1 de tip restaurant, cazare și plimbare cu barca pe Dunăre fără ca 3 specialiști să-și unească forțele. Viorel Gagu deține compania GIV Boats ce se ocupă cu plimbări pe Dunăre cu plecare din Galați. Ana Savin deține hotelul Bordeaux din Galați și vine cu experiența sa legată de restaurant și cazare în acest proiect, iar Chef Bogdan Ivanov de la restaurant Stage Galați supraveghează meniul.

Hotel restaurant Riviera 80 se află pe Dunăre la mila marină 80. Se poate ajunge doar cu barca și doar în bază de rezervare. Plecările se fac de pe faleza Dunării din Galați, de la pontonul de lângă nava Perseus.

exploremag.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.