dcp100168 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Şi-a dat foc... din dragoste* Faptul că iubita l-a părăsit l-a determinat pe un tânăr gălăţean să vrea să-şi pună capăt zilelor. Acesta se află internat la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" cu şanse mici de supravieţuire.A vrut să-şi pună capăt vieţii din cauza iubitei sale. Este cazul unui tânăr de doar 22 de ani care nu a reuşit să se obişnuiască cu gândul că fata nu mai vrea să locuiască împreună cu el. Astfel, la trei zile după ce aceasta l-a părăsit, tânărul a aflat că fosta concubină se afla într-un local din Tecuci. S-a deplasat de îndată acolo cu gând de împăcare. Astfel, a trimis un prieten înăuntru pentru a o ruga pe fată să iasă afară să discute despre relaţia lor. Faptul că aceasta a refuzat l-a determinat pe Marian Tenie să îşi toarne motorină pe tot corpul şi să îşi dea foc chiar în faţa restaurantului. Norocul acestuia a făcut ca trecătorii îngroziţi să-i sară în ajutor prin stingerea hainelor şi transportarea acestuia de urgenţă la spital. În prezent, acesta se află internat la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi cu şanse minime de supravieţuire. "Tânărul s-a prezentat pentru tentativă de suicid prin autocombustie. Şi-a dat foc, fiind uns cu motorină. S-a prezentat cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, de gradul 2 şi 3. În prezent este într-o stare extrem de gravă", a declarat Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean. Doctorii sunt de părere că şansele acestuia de a mai trăi sunt foarte mici, Marian fiind transferat la secţia "Arşi" după ce a stat o noapte la "Terapie Intensivă".http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=10
iuliachristaL Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ma scot din sarite barbatii lasi! !!! si sunt sigura ca-s foarte multi....
Mikka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ar fi interesant sa vedem cam cum vezi tu "Barbatul". Si cam cum ar trebui sa reactioneze el in dierite momente ale vietii.Pana acum sunt doar lasi. Si multi.
toto Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ma scot din sarite barbatii lasi! !!! si sunt sigura ca-s foarte multi.... Da... ce stii tu ? Daca dargostea e MARE ?!?? -> -> -> -> Ar fi interesant sa vedem cam cum vezi tu "Barbatul". Si cam cum ar trebui sa reactioneze el in dierite momente ale vietii.Pana acum sunt doar lasi. Si multi. barbatii sunt :@) ? %-(
gabighinea Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 barbatii sunt :@) ? %-( or fi, dar parca nu chiar toti
toto Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 barbatii sunt :@) ? %-( or fi, dar parca nu chiar toti Eu nu sunt ! ^#(^ Dar nu eu trebuie sa ma pronunt... asupra mea
iuliachristaL Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 eu nu bag toti barbatii in aceasi oala dar unul care clacheaza in halul asta incat sa-si dea foc nu e pe gustul meu imi plac barbatii puternici , impunatori , echilibrati cu doza necesara de sensibilitate pentru femeia iubita
silviudeep Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ce idiot... cum sa iti dai foc pentru cineva??? A meritat efortul?? Ce a castigat cu asta??
gabighinea Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ce idiot... cum sa iti dai foc pentru cineva??? A meritat efortul?? Ce a castigat cu asta??multe zile de spitalizare, in cel mai bun caz
isfspezial Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 eu zic ca si-a dat foc din prostie... nu din dragoste... , dragostea nu face asa ceva... e bolnav psihic
toto Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 eu zic ca si-a dat foc din prostie... nu din dragoste... , dragostea nu face asa ceva... e bolnav psihic Si astfel se contrazice zicala ca "prostia nu doare". Adevarul este ca de un bolnav psihic ti-e mila, ai compasiune. De prosti insa ... Prostii isi merita soarta.
isfspezial Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 nu e vorba ca prostii isi merita soarta sau smth like that... ideea e ca nu pot concepe ca un om cu conshtiinta sa faca asa ceva...ce`o fi in mintea lui...?!
gabighinea Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 nu e vorba ca prostii isi merita soarta sau smth like that... ideea e ca nu pot concepe ca un om cu conshtiinta sa faca asa ceva...ce`o fi in mintea lui...?!care minte?!
iuliachristaL Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 daca si-a luat viata , nu avea pic de constiinta ...
toto Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Avea vointa!Un prost cu vointa!A fost hotarat omul!Numai Dumnezeu stie cat a suferit! Cum Dumnezeu e in Tot si in Toate...
iuliachristaL Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a avut curaj de las ...a fost voia lui nu a lu' Dumnezeu si doar in final voia lui Dumnezeu
Recommended Posts