Jump to content

Recommended Posts

Posted

Şi-a dat foc... din dragoste

* Faptul că iubita l-a părăsit l-a determinat pe un tânăr gălăţean să vrea să-şi pună capăt zilelor. Acesta se află internat la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" cu şanse mici de supravieţuire.

A vrut să-şi pună capăt vieţii din cauza iubitei sale. Este cazul unui tânăr de doar 22 de ani care nu a reuşit să se obişnuiască cu gândul că fata nu mai vrea să locuiască împreună cu el. Astfel, la trei zile după ce aceasta l-a părăsit, tânărul a aflat că fosta concubină se afla într-un local din Tecuci. S-a deplasat de îndată acolo cu gând de împăcare. Astfel, a trimis un prieten înăuntru pentru a o ruga pe fată să iasă afară să discute despre relaţia lor. Faptul că aceasta a refuzat l-a determinat pe Marian Tenie să îşi toarne motorină pe tot corpul şi să îşi dea foc chiar în faţa restaurantului. Norocul acestuia a făcut ca trecătorii îngroziţi să-i sară în ajutor prin stingerea hainelor şi transportarea acestuia de urgenţă la spital. În prezent, acesta se află internat la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi cu şanse minime de supravieţuire. "Tânărul s-a prezentat pentru tentativă de suicid prin autocombustie. Şi-a dat foc, fiind uns cu motorină. S-a prezentat cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, de gradul 2 şi 3. În prezent este într-o stare extrem de gravă", a declarat Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean. Doctorii sunt de părere că şansele acestuia de a mai trăi sunt foarte mici, Marian fiind transferat la secţia "Arşi" după ce a stat o noapte la "Terapie Intensivă".

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=10

• 1 year later...
Posted

Ar fi interesant sa vedem cam cum vezi tu "Barbatul". Si cam cum ar trebui sa reactioneze el in dierite momente ale vietii.

Pana acum sunt doar lasi. Si multi.

Posted
ma scot din sarite barbatii lasi! !!! si sunt sigura ca-s foarte multi....

Da... ce stii tu ? Daca dargostea e MARE ?!?? :X -> =(( -> :-O -> x( -> :((

Ar fi interesant sa vedem cam cum vezi tu "Barbatul". Si cam cum ar trebui sa reactioneze el in dierite momente ale vietii.

Pana acum sunt doar lasi. Si multi.

:-?? barbatii sunt :@) ?

%-(

Posted

:-?? barbatii sunt :@) ?

%-(

or fi, dar parca nu chiar toti :))

Eu nu sunt ! :)) ^#(^ Dar nu eu trebuie sa ma pronunt... asupra mea :-b

Posted

eu nu bag toti barbatii in aceasi oala :) dar unul care clacheaza in halul asta incat sa-si dea foc nu e pe gustul meu :) imi plac barbatii puternici , impunatori , echilibrati cu doza necesara de sensibilitate pentru femeia iubita

Posted
eu zic ca si-a dat foc din prostie... nu din dragoste... :), dragostea nu face asa ceva... e bolnav psihic

Si astfel se contrazice zicala ca "prostia nu doare". ;)

Adevarul este ca de un bolnav psihic ti-e mila, ai compasiune. De prosti insa ... Prostii isi merita soarta. :YMDEVIL:

Posted
nu e vorba ca prostii isi merita soarta sau smth like that... ideea e ca nu pot concepe ca un om cu conshtiinta sa faca asa ceva...ce`o fi in mintea lui...?!

care minte?!

Posted

Avea vointa!

Un prost cu vointa!

A fost hotarat omul!

Numai Dumnezeu stie cat a suferit! Cum Dumnezeu e in Tot si in Toate...