Jump to content

Profesor anchetat după ce a lovit cu palma peste faţă un elev, pe holul şcolii


Recommended Posts

Anchetă a Poliţiei după ce un profesor a lovit cu palma peste faţă un elev, pe holul şcolii

Poliţiştii din Galaţi au deschis un dosar penal după ce un profesor a lovit cu palma peste faţă un elev de clasa a şaptea, pe holul unităţii de învăţământ. Cadrul didactic este pensionar.

Conform IPJ Galaţi, în cursul zilei de miercuri, la sediul secţiei de poliţie din Lieşti s-a prezentat o femeie de 35 de ani, din comuna Iveşti, care a sesizat faptul că fiul acesteia, de 13 ani, ar fi fost agresat fizic de un profesor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, în timpul orelor de curs la unitatea de învăţământ din localitatea de domiciliu.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că marţi, la ora 12:00, la unitatea de învăţământ respectivă, pe holul clădirii unde se află atelierul de meserii, cadrul didactic l-ar fi agresat fizic pe fiul femeii, elev în clasa a VII-a, lovindu-l cu palma peste faţă.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar cercetările urmează a fi continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

news.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.