Jump to content

Lucrări de modernizare în Siderurgiștilor Vest


dcp100168

Recommended Posts

Au început lucrările pentru modernizarea cartierului Siderurgiștilor Vest

Primăria municipiului Galați informează că au demarat lucrările pentru modernizarea cartierului Siderurgiștilor Vest, iar în curând se va interveni și în cartierul Aurel Vlaicu I.

„Așa cum am promis, continuăm programul de modernizare a cartierelor. În principal, pentru aceste două cartiere am prevăzut noi locuri de parcare, odată cu desființarea vechilor garaje, precum și refacerea carosabilului și a trotuarelor. Fiecare cartier este important și vom merge în aceeași linie”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Pentru aceste două cartiere sunt prevăzute lucrări ce presupun crearea de noi locuri de parcare și refacerea celor existente, reparații la carosabil și trotuare, realizarea de marcaje și semnalizări rutiere, desființarea construcțiilor provizorii (garaje, chioșcuri etc.), refacerea spațiilor verzi, realizarea de racorduri necesare stațiilor pentru mașinile electrice și hibrid etc.

Zona cartierului Aurel Vlaicu vizată este delimitată de străzile 1 Decembrie 1918, Basarabiei, Nufărului și A. Vlaicu, iar cea a cartierului Siderugiștilor Vest este delimitată de străzile Siderurgiștilor, Ghe. Doja, Fagului și Energiei.

Lucrările pentru obiectivul „Refacere sistem rutier și regenerare urbană Cartierele Aurel Vlaicu I și Siderurgiștilor Vest” fac parte din contractul multianual pentru o perioadă de patru ani care a fost atribuit în urma licitației publice asocierii firmelor CITADINA 98 SA - TANCRAD SRL. Valoarea contractului este de 23,4 milioane de lei fără TVA.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.