Jump to content

Elev de liceu, mort după ce a căzut de la etajul al patrulea


dcp100168

Recommended Posts

Elev de liceu, mort după ce a căzut de la etajul al patrulea

Dramă fără margini într-o familie din Galați, după ce un tânăr de numai 18 ani a plonjat în gol, de la etajul al patrulea al unui bloc din Țiglina 3.

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, adolescentul fiind găsit în fața blocului de vecinii care au sunat la 112. Băiatul se afla într-o stare extrem de gravă, în urma căzăturii de la aproape 15 metri înălțime, echipajul SMURD încercând să-l resusciteze circa o oră și jumătate. Manevrele au reușit în prima fază, tânărul fiind transportat în stare critică la Spitalul de Urgență. Leziunile au fost însă incompatibile cu supraviețuirea, el decedând la câteva ore de la internare.

Poliția a demarat o anchetă pentru a lămuri împrejurările în care tânărul, care locuia cu familia într-un apartament de la etajul al doilea, a căzut de la etajul patru. Cea mai plauzibilă variantă, confirmată de faptul că ar fi fost găsite mai multe bilețele de adio lăsate pentru fiecare membru al familiei, ar fi aceea că tânărul, elev la un reputat colegiu din Galați, și-ar fi luat zilele. Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs această tragedie, încă un semnal de alarmă referitor la fragilitatea adolescenților.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.