Jump to content

Traficant de "cristale", săltat din pat de către mascați (VIDEO)


dcp100168

Recommended Posts

Traficant de "cristale", săltat din pat de către mascați (VIDEO)

Un tânăr de numai 25 de ani, care ar fi făcut avere de pe urma traficului de droguri în ultima perioadă, a fost săltat de mascați din propria locuință la primele ore ale dimineții, după ce polițiștii Antidrog și procurorii DIICOT au obținut informații că s-ar fi ocupat cu distribuția intensivă de stupefiante în județ.

Perchezițiile au avut loc la Piscu, la casa unde locuiește presupusul traficant, și unde anchetatorii au găsit deopotrivă droguri bani, arme, dar și ”produse” ale afacerilor pe care acesta le-ar fi făcut în utimele două luni. 

”Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie  – noiembrie 2023, bănuitul ar fi procurat și comercializat, în mod repetat, în județul Galați, droguri de mare risc (3-CMC) către diverși consumatori. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 31 de grame de canobinoizi sintetici (substanțe chimice produse în laboratoare cu efect psihoactiv conţinând compusul ADB – BUTINACA), 36 de grame de droguri de mare risc, respectiv 3-CMC substanță de tip Cristal, 9.800 de lei, o sabie de panoplie, un briceag și un spray cu efect iritant lacrimogen”, au anunțat reprezentanții BCCO Galați la finalul perchezițiilor. 

Odată cu bunurile găsite și care vor ajunge în camera de corpuri delicte a Poliției, în custodia anchetatorilor au fost preluate și două mașini de lux, despre care se presupune că ar fi fost achiziționate din banii obținuți din vânzarea de droguri. Tânărul a fost reținut și audiat la DIICOT Galați, procurorii luând decizia să îl ducă în fața Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.