Jump to content

Un tecucean adoptat în America își caută familia


dcp100168

Recommended Posts

Un tecucean adoptat în America își caută familia

"Sunt curios să știu dacă mai am frați și surori. Nu judec pe nimeni pentru decizia de a mă da spre adopție. Vreau doar să îi cunosc", este cel mai recent mesaj postat, pe pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României", de un tânăr născut în Tecuci şi adoptat în străinătate.

Florin Alexandru Cirjeu apelează la ajutorul comunității pentru a-și găsi rădăcinile. "Vă salut din America! Numele meu la naștere a fost Cirjeu Florin Alexandru, născut în 2 aprilie 1998, în Tecuci, județul Galați, fiul lui Cirjeu Gina, născută în 1978 în Tecuci, adresa ei în momentul nașterii fiind Brăhășești, județul Galați. Sunt curios să știu dacă mai am frați și surori. Nu judec pe nimeni pentru decizia de a mă da spre adopție. Vreau doar să îi cunosc. De aceea apelez la această pagină și la voi toți oamenii minunați care sunteți aici, să mă ajutați să îmi cunosc rădăcinile. Vă mulțumesc tuturor!", este mesajul tânărului.

Apelul lui a fost distribuit și pe pagina de Facebook "Munikipiul Tecuci" și a generat comentarii postate de persoane care susțin că i-ar fi veri sau ar fi rude cu mama lui. Dacă informațiile sunt reale, tânărul și-ar putea regăsi familia biologică.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.