Jump to content

Fetiţă de trei luni din Griviţa, salvată de medici


dcp100168

Recommended Posts

Fetiţă de trei luni din Griviţa, salvată de medici

Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iaşi au reuşit să salveze o fetiţă de trei luni din comuna gălăţeană Griviţa, care avea o tumoare cerebrală ce îi punea în pericol viaţa.

Din cauza unor vărsături, Miruna a fost adusă la spital de mama sa. Examenul CT cranian a arătat că fetiţa are lichid şi tumoare la cap. Copila a fost operată la spitalul din Iaşi şi a primit o nouă şansă la viaţă: "Le mulţumim tuturor celor de la spital. Cred că dacă nu ajungeam aici, fetiţa mea nu mai avea zile", a declarat Nicoleta Hurdui, mama micuţei, pentru agenţia Mediafax.

"A venit în urgenţă la noi pentru hipertensiune intracraniană, cauzată de o tumoare la nivelul creierului mic. S-a intervenit endoscopic. Riscul de sângerare era destul de mare şi am stat cu emoţii. Eram pregătiţi cu tot ce trebuie, dar nu a fost nevoie", a spus dr. Lucian Eva, managerul Spitalului "Nicolae Oblu", potrivit tvriaşi.ro.

În ultima săptămână, medicii neurochirurgi ieşeni au realizat patru intervenţii de rezecţie microscopică a unor tumori intracraniene la copii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.