Jump to content

Acuzații de incompatibilitate la Berești


dcp100168

Recommended Posts

Acuzații de incompatibilitate la Berești

Potrivit unui comunicat de presă, Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Valentin Slivneanu, consilier local al orașului Berești și fost viceprimar al localității. "S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de viceprimar al orașului Berești, întrucât simultan cu funcția de viceprimar a deținut și exercitat calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul propriei întreprinderi individuale (perioada 16 noiembrie 2020 - 30 iunie 2021), respectiv, funcția de administrator al unei societăți (perioada 16 noiembrie - 14 decembrie 2020)", transmite ANI.

Instituția precizează că "persoana (...) față de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică (...) pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirea din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului".

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.