Jump to content

Fotbalist gălățean de 9 ani, cel mai bun număr 10 din România


dcp100168

Recommended Posts

Fotbalist gălățean de 9 ani, cel mai bun număr 10 din România

Gala Campionilor 2023, organizată la Brașov, cu scopul recunoașterii performanțelor sportive și nu numai din ultimul an, l-a avut ca protagonist și pe Mario Dănilă. Juniorul gălățean născut în anul 2014 (dar joacă la categoria 2013) a fost desemnat cel mai bun "decar" din România, ca urmare a prestațiilor sale din ultimul an la nivelul juniorilor. Mario este legitimat la ACS Campionii Galați, fiind antrenat de Vali Cernat (fost fotbalist la Oțelul) și Constantin Gonța.

Mario a impresionat nu doar pe terenul de fotbal, ci și pe scenă. A avut un discurs foarte matur pentru vârsta sa, în momentul decernării premiului. "Le mulțumesc părinților mei pentru susținere, antrenorilor Vali Cernat și Constantin Gonța. Promit să mă autodepășesc zi de zi, pentru a-mi îndeplini visul. Îmi doresc să-i pot face fericiți pe oameni prin acțiunile mele de la fotbal", a spus Mario.

În cadrul galei au fost prezente nume importante din sportul românesc, precum Elisabeta Lipă (multiplă campioană la canotaj, actualmente președinte al Agenției Naționale pentru Sport), Mihai Leu (campion mondial la box și raliuri), Camelia Potec (fostă campioană la înot, actualmente președinte al FR Natație), Amatto Zaharia (președintele FR Kempo) sau Emil Săndoi (fost selecționer U21 al României).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.