Jump to content

Bărbat din Măstăcani, ars de viu în propria locuință


dcp100168

Recommended Posts

Un bărbat a murit ars în propria locuință

Incendiu cu final dramatic la Măstăcani, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări în toiul nopții după ce jarul dintr-o sobă a căzut pe materiale combustibile și a aprins totul în jur.

Pompierii de la Tg. Bujor și de la Galați au fost alertați în jurul orelor 23,00, iar în momentul intervenției au constatat că focul cuprinsese deja toată casa, amenințând să se extindă și la gospodăriile din jur pe fondul vântului puternic. Misiunea a fost cu atât mai dificilă cu cât salvatorii trebuiau să caute și să recupereze o persoană, proprietarul locuinței, în vârstă de 75 se ani, despre care li se spusese că s-ar afla în casa cuprinsă de foc. 

”Concomitent cu acțiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului s-a constituit o echipă de căutare-salvare pentru căutarea unei persoane despre care vecinii și apelanta la 112, spuneau că s-ar afla în locuință. Din păcate, în interiorul unei camere a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 75 de ani, declarat decedat de echipajul SAJ care tocmai predase un pacient pe aceeași stradă”, a precizat cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

După stingerea incendiului, pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a acestuia ca fiind jarul căzut din sistemele de încălzire.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.