Jump to content

Transportatorii au protestat la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Prefectul Claudiu Gavril, întâlnire cu transportatorii care au protestat la Galaţi

Prefectul județului Galați, Claudiu Gavril, s-a întâlnit duminică, 14 ianuarie, cu transportatorii care au protestat pe drumul de ieșire din Galați spre Tecuci

Prefectul s-a informat cu privire la doleanțele protestatarilor și le-a adus la cunoștință acestora eventualele soluții la problemele ridicate. De asemenea, pentru o clarificare a tuturor aspectelor semnalate de protestatari, o delegație a acestora a fost invitată la Prefectură, pentru continuarea discuțiilor.

"Cunosc foarte bine doleanțele protestatarilor, mai ales că vin din rândul lor. Știu cu ce se confruntă, știu exact care sunt problemele și îi asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-i susține. Tot ce am discutat astăzi va ajunge pe masa miniștrilor și a prim-ministrului. Le voi susține cauza și sunt convins că, prin dialog, vor fi găsite cele mai bune soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor discutate", a declarat prefectul Claudiu Gavril.

Revendicările transportatorilor vor fi transmise la București, acolo unde, de altfel, se află în curs de desfășurare negocieri mai ample, la nivel de guvern și ministere, pentru soluționarea cererilor ridicate în timpul protestelor de stradă din ultimele zile.

Până în prezent, s-a ajuns la o serie de acorduri de principiu pe unele dintre revendicări, însă întâlnirile dintre reprezentanții guvernului și cei ai manifestanților ar urma să continue și în zilele următoare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.