dcp100168 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 De la grătar, la spital. I-a "prăfuit" micii vecinului Un bărbat din cartierul Fileşti face parte din ultima tranşă de "bătuţi" internaţi joi la Neurochirgie. Şi în cazul său violenţa căreia i-a căzut victimă a fost generată de un motiv stupid: îi prăfuise micii unui vecin. Spre seară, după ce s-a mai potolit căldura, respectivul vecin ieşise în faţa porţii, unde frigea pe gratar câţiva mititei. La un moment dat, prin faţa sa, a trecut la volanul autoturismului personal cel care a devenit pacientul Spitalului Clinic de Urgenţă. În trecere, poate cu viteză cam mare, roţile maşinii sale au stârnit un nor de praf din care o parte s-a depus micii sfârâind. Cum nu era genul de condiment care să le sporească savoarea, cel care saliva abia aşteptând să-i înfulece, udându-i din belşug cu bere, s-a enervat din cale-afară şi s-a dus să-şi pedepsească vecinul neatent. S-a iscat o altercaţie în care se pare că s-au implicat mai multe persoane, dar singura victimă este fileşteanul care va avea nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale. Dacă va depune plângere, bătălia micilor prăfuiţi va fi tranşată la Tribunal. http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=26212
Relu Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Da, frigea micii în faţa porţii, să vadă toţi vecinii că s-a ajuns
kos Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Chiar asa: de ce in fata portii???? Si eu stau la casa dar ca sa ies cu gratarul in fata portii nu mi s-a intamplat!!! Da' nu ne mai mira nimic in Romania!
Sheena Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Si bunicii mei stau la curte, si mai facem gratare dar intotdeauna le-am facut in curte. Da ce am mai vazut o data iesisera unii cu tv-ul si berea la strada, aproape de sosea. ERA ZI DE MECI! Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca o masina ar fi scapat de sub control. Tv-ul era sigur prima victima.
Recommended Posts