Jump to content

Bărbat paralizat ucis în bătaie de fratele mai mic


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat paralizat ucis în bătaie

Principalul suspect este chiar fratele victimei. Fapta a fost comisă la Frumușița, în casa unde locuiau bărbatul de 62 de ani și fratele său mijlociu, un barbat de 50 de ani, principalul suspect.

Oamenii din sat spun că scandalurile și bețiile se țineau lanț între cei doi frați,  dar din luna octombrie, când bărbatul de 62 de ani a paralizat, situația s-a agravat.

„Unul dintre frați l-a omorât pe celălalt în casă, spun oamenii. Cel mijlociu l-a omorât pe cel mare. La ei este viață grea de mult timp. Fratele mijlociu ar fi trebuit să aibă grijă de el, dar se îmbăta și nu îi dădea de mâncare“, a spus  Ileana Popa, o vecină a celor doi frați.

Fratele mijlociu a sunat la 112 și a spus că și-a găsit fratele mai mare mort în baie. Decesul a fost constatat de un echipaj de la Ambulanță care a constatat multiple semne de agresiune noi și vechi, unele de o extremă cruzime.

„La fața locului l-au gasit pe apelant care nu putea relata multe lucruri. Era incoerent, iar în baie, în cadă, un bărbat de 62 de ani, dezbrăcat complet, cu multiple echimoze pe corp, față, torace, membre, unele mai vechi altele mai noi. Era deja decedat. Având în vedere leziunile găsite, s-a anunțat poliția pentru că există suspiciunea de agresiune”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galați.

Polițiștii l-au luat la audieri pe fratele mijlociu. Dacă se va stabili că este cel care și-a ucis fratele riscă să petreacă 20 de ani după gratii pentru comiterea infracțiunii de omor a unui membru al familiei.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălățeanul acuzat de uciderea fratelui, arestat

Bărbatul din Tămăoani, reținut la începutul acestei săptămâni pentru că și-ar fi ucis în bătaie fratele bolnav, a fost arestat preventiv. Tribunalul Galați a admis probatoriul prezentat de procurori la finalul primelor cercetări, care au stabilit natura violentă a morții victimei, și a decis ca Marian Constantin Andrei (50 ani) să-și petreacă următoarele 30 de zile în arestul poliției.

Fapta pentru care acesta este cercetat, omor calificat asupra unui membru de familie, este una extrem de gravă, pedeapsa putând ajunge până la 25 de ani de închisoare. Conform primelor concluzii, anchetatorii au stabilit că decesul fratelui acestuia, un bărbat de 62 de ani, ar fi survenit ca urmare a unor lovituri repetate, care i-au provocat victimei leziuni interne incompatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al bolnavului, imobilizat la pat de mai multe luni și aflat în grija fratelui ucigaș, a fost găsit în baie de către medicii de la Ambulanță și mai apoi de către polițiștii chemați prin 112 chiar de către suspect, care a încercat astfel să șteargă urmele faptelor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.