Jump to content

Cunoscut luptător MMA, reţinut după ce a bătut un bărbat din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

(Sâmbătă, 23 decembrie 2023)

Cunoscut luptător MMA, reţinut după ce a bătut un bărbat din judeţul Galaţi

Doi fraţi au fost reținuţi, sâmbătă seara, de polițiştii din Bereşti, după ce ar fi răpit și bătut un bărbat din judeţul Galaţi. Conform televiziunilor centrale, unul dintre cei doi reţinuţi ar fi Alin Chirilă, cunoscut luptător MMA (Mixed Martial Arts) şi fost concurent la emisiunea televizată "Survivor".

"În cursul zilei de 23 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Berești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a doi frați, de 35 şi 31 de ani, primul domiciliat în comuna Moșnița Nouă, județul Timiș, iar cel de-al doilea în comuna Cavadinești, județul Galați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și lovire sau alte violențe", a comunicat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Din cercetările oamenilor legii, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 16-17 decembrie, cei doi frați s-ar fi deplasat la domiciliul unui bărbat de 36 de ani, din Cavadinești, pentru a-i cere socoteală cu privire la un conflict anterior, pe care fratele mai mic l-ar fi avut cu acesta. Cei doi ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului, iar când bărbatul căutat ar fi ieșit din casă, fratele mai mare l-ar fi agresat fizic, după care l-ar fi dus la maşina cu care s-au deplasat la adresă și l-ar fi agresat fizic și în interiorul autoturismului. Cel agresat ar fi fost amenințat cu noi acte de violență și chiar cu moartea, în cazul în care ar intenționa să anunțe Poliția.

"Bărbatul de 35 de ani a fost depistat în județul Timiș și a fost condus la sediul IPJ Galați pentru continuarea cercetărilor. În prezent, cei doi sunt la Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive", a precizat reprezentantul IPJ Galaţi.

UPDATE. Judecătoria Târgu Bujor a emis mandate de arestare pentru 30 zile pentru Alin Chirilă și fratele său, sub acuzațiile de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, lovire și alte violențe.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Campion mondial la MMA, judecat pentru un număr record de infracțiuni. A răpit și bătut un bărbat timp de o oră

Alin Chirilă, campion mondial la MMA, a fost plasat în arest preventiv după ce a răpit un bărbat, l-a băgat cu forța în mașina personală și apoi l-a bătut timp de o oră, amenințându-l apoi cu moartea dacă va vorbi cu polițiștii.

Tribunalul Galați a prelungit în 18 ianuarie mandatele de arestare pe numele lui Alin Chirilă, campion mondial la MMA, și a fratelui său, Ionuț Chirilă.

După ce inițial fusese arestat pentru comiterea  a patru infracțiunii, procurorii îi acuză acum pe Alin Chirilă de comiterea a șase fapte penale: violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și influențare a declarațiilor.

Pe 22 decembrie 2023, Alin Chirilă și fratele său au dat buzna curtea unui localnic din comuna gălățeană Cavadinești și l-au atacat cu brutalitate. După ce l-au lovit cu pumnii și picioarele, l-au forțat să urce în mașina cu care veniseră și timp de o oră au continuat să îl bată, iar apoi l-au amenințat cu moartea ca să nu spună nimic la Poliție.  „Cei doi ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului bărbatului vizat, iar când acesta ar fi ieșit din casă, cel de 35 de ani l-ar fi agresat fizic, după care l-ar fi condus la autoturismul cu care s-au deplasat la această adresă și l-ar fi forțat să se așeze pe bancheta din spate, împotriva voinței celui agresat”, a precizat agentul șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Camerele de supraveghere din Cavadinești au surprins momentul în care bărbatul bătut este dat jos din mașină și obligat să se spele de sânge. „Nesatisfăcut de modalitatea în care s-a spălat, luptătorul l-a mai trimis încă o dată la acel loc să se spele”, spune procurorul Nicolae Cuzi. 

Anchetatorii au stabilit că luptătorul MMA și fratele său și-au urmărit victima ore în șir, iar când au considerat că este momentul oportun, au intrat în curtea casei acestuia și l-au atacat. De amintit este că victima, un bărbat de 36 de ani, a fost bătut zeci de minute în mașina în care fusese obligat să urce de răpitorii săi. „Luptătorul MMA, deşi aflat la volan, periodic îi aplica lovituri cu palmele în zona urechii şi a nasului persoanei vătămate”, susține procurorul Nicolae Cuzi.

După ce l-au bătut măr, agresorii au abandonat victima pe marginea drumului, nu înainte să o amenințe cu moartea dacă va vorbi cu polițiștii. „Agresorul l-a dus la marginea unei păduri, unde i-a arătat un arbore, precizându-i persoanei vătămate că de respectivul copac va fi spânzurat”, continuă procurorul Nicolae Cuzi descrierea calvarului prin care a trecut gălățeanul de 36 de ani.

Potrivit unor surse judiciare, campionul mondial MMA și fratele său l-au bătut cu bestialitate pe bărbatul din Cavadinești ca să ajungă, de fapt, la un alt bărbat cu care erau în conflict.

Alin Chirilă și fratele său nu au recunoscut niciuna dintre acuzațiile care li se aduc. Ei au fost arestați pentru 30 de zile și riscă acum ani grei de închisoare.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.