Jump to content

Fraţii patronului Liberty cumpără birouri în centrul Bucureştiului


Recommended Posts

Fraţii patronului Liberty cumpără birouri în centrul Bucureştiului

Raj și Alok Gupta, frații lui Sanjeev Gupta, patronul Combinatului Siderurgic Liberty Galaţi, intenţionează să intre pe piaţa imobiliară de birouri din România, prin achiziţia unui complex în centrul Bucureștiului. Potrivit site-ului profit.ro, cei doi indieni sunt într-o etapă avansată a achiziției Complexului The Landmark, de la fondul american de investiții Cerberus Capital Management și partenerul său Revetas Capital, tranzacție estimată la circa 80 milioane de euro. Complexul The Landmark este amplasat în zona Pieței Romane şi este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 23.500 de metri pătrați.

În sectorul imobiliar, cei doi frați Gupta au mai dezvoltat ansamblul rezidențial Soho Unirii, cu 236 de apartamente, au cumpărat un teren de 2,4 hectare în cartierul Pipera și unul de 2,8 hectare în zona Expoziției, evaluate la peste 20 milioane de euro. Fraţii Gupta au cumpărat recent şi World Class România, cel mai mare jucător în industria locală wellness, cultivă în România peste 22.000 de hectare de teren, sunt distribuitori exclusivi ai utilajelor agricole New Holland şi deţin cel mai mare producător de orez din România.

La nivel mondial, cei doi fraţi indieni conduc unul dintre cele mai mari conglomerate din Nigeria, African Industries Group, fondat în 1971, care are peste 10.000 de angajați în zece țări. Cu venituri anuale de aproximativ 1,2 miliarde de dolari, grupul a făcut, în ultimii 20 de ani, investiții de peste 2 miliarde de dolari.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.