Jump to content

Explozie puternică într-un bloc din din Micro 19


dcp100168

Recommended Posts

Explozie puternică într-un bloc din Galați. Au fost afectate mai multe locuințe

Deflagrația a avut loc în această dimineață, într-una dintre garsonierele de la blocul G1, din Micro 19.

Totul ar fi pornit de la o scăpare de gaze de la o butelie aflată în locuința unui bărbat, care, de altfel, s-a și ales cu arsuri superficiale. El a fost transportat la spital de echipajele de intervenție, care au ajuns la locul exploziei cu două autospeciale, un echipaj de descarcerare, o autoscară și un echipaj SMURD tip B, având în vedere natura evenimentului și numărul mare de locuințe aflate în bloc.

Au fost afectate apartamente de la toate nivelurile imobilului, cele mai multe, șase, la etajul al doilea. De suflul exploziei au fost afectate chiar și mașinile aflate în parcare.

În acest moment nu sunt raportate alte victime, dar pagubele sunt însemnate. Locatarii aflați în imobil s-au evacuat singuri și nu au avut nevoie de îngrijiri speciale. 

Pompierii sunt la fața locului, continuă inventarierea pagubelor și iau măsuri pentru prevenirea altor eventuale incidente.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Primarul Ionuț Pucheanu: ”Vom asigura cazarea temporară a celor care au locuințele avariate”

O explozie de proporții s-a produs în această dimineață, în blocul G1 din Micro 19. Un bărbat a fost rănit, iar o femeie a suferit un atac de panică. Se aflau în apartamentul în care s-a produs explozia. Deflagrația a fost atât de puternică încât a smuls uși din balamale, a spart geamuri la numeroase apartamente și la mașinile din parcare. Au fost afectate mai multe apartamente de la etajul 2 al blocului, nivel la care s-a produs explozia, dar și alte câteva apartamente de la celelalte etaje.

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a anunțat sprijin pentru persoanele afectate de explozie. ”Venim în sprijinul locatarilor care au fost afectați de explozia puternică, produsă în această dimineață, la blocul G1 din cartierul Micro 19. Am demarat deja anchetele sociale și, dacă va fi necesar, vom asigura cazarea temporară a celor care au locuințele avariate”, a precizat Ionuț Pucheanu.

gazetagalatiului.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.