Jump to content

Bărbat decedat într-un incendiu


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat decedat într-un incendiu

Un bărbat, de 60 de ani, din comuna Negrilești, a murit după ce camera în care se afla a fost cuprinsă de flăcări.

Militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Tecuci au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o locuință în localitatea Negrilești, județul Galați. S-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și SVSU Negrilești.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul gospodăriei, iar pompierii au reușit localizarea incendiului în limitele găsite. Cu toate acestea, au ars bunurile materiale din două camere de locuit și acoperișul casei pe o suprafață de 80 mp.

Concomitent cu acţiunile pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a constituit o echipă de căutare-salvare pentru căutarea unei persoane care se presupunea că se afla în locuinţă. Din păcate, în interiorul unei camere a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 60 de ani. După stingerea incendiului, pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a acestuia ca fiind jarul căzut din sistemele de încălzire”, informează I.S.U. Galați.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.